Droom jij van een carrière in fashion?

 • Kleinschalige opleiding met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, studentwelzijn en begeleiding
 • Focus op hoge kwaliteit en talentontwikkeling; al 8 jaar lang Top-opleiding en ‘Uitmuntend in eigen Vakgebied’ (keuzegids hbo)
 • Internationaal erkend hbo-bachelordiploma (BBA) in Fashion dus recht op studiefinanciering DUO
 • Een leven lang toegang tot internationaal netwerk voor stages, werk en scholing, zeer hoge baanzekerheid

Wat staat er op de agenda?

Bekijk de hele kalender >
 • Stel je vragen in een persoonlijk gesprek

  Laten we bellen of kom langs

  Maak een afspraak
 • sep 29

  Studiekeuzebeurs Zuid

  Op 29 en 30 september 2023 is de onderwijsbeurs in...

  Aanmelden
 • okt 6

  Studiekeuzebeurs Noordoost

  Op 6 & 7 oktober 2023 is de onderwijsbeurs in...

  Aanmelden
 • okt 14

  Open dag 14 oktober 2023

  Zo verloopt een open dag bij TMO Als je onze...

  Aanmelden
Bekijk de hele kalender >

De basisbeurs keert weer terug!

Lees meer >
Basisbeurs keer terug voor studenten

AMBITIE2025

Lees meer >

Op zoek naar een hbo mode-opleiding?

Bij TMO in Doorn ben je aan het juiste adres! Wij zijn de enige business school in Nederland die jou klaarstoomt voor een carrière in de fashion- en lifestyle-branche. De nadruk binnen onze opleiding ligt op fashion en business, wij zijn dus geen modevakschool waar je leert designen en maken. Bij TMO leer je alles over de businesskant van mode zoals management, marketing, fashiontrends, duurzaamheid en digitalisering. Door de continu veranderende mode-industrie, die zowel duurzamer als digitaler wordt, groeit de behoefte aan professionals die hierin mee kunnen gaan en veranderingen weten door te voeren. TMO leidt dan ook dé ‘game changers’ van de toekomstige fashionbranche op!

Onze opleiding is erkend en geaccrediteerd door de overheid waardoor je gewoon studiefinanciering ontvangt via DUO.

 

Meer dan alleen een mode-opleiding

TMO is meer dan alleen een mode-opleiding. Wij leiden je namelijk op tot een expert op het gebied van fashion en business binnen de fashion- en lifestylebranche. Bovendien staat personal en professional development bij ons hoog in het vaandel en hebben we een breed netwerk waar je je leven lang profijt van gaat hebben.

Onze studenten hebben hoge ambities en het onderwijs sluit daarop aan. Je leert alles over o.a. management, marketing, mode, digitalisering, duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling. De docenten werken of werkten meestal zelf in de fashionbranche en delen hun authentieke ervaring en kennis met je. Samen bouw je aan de kennis en contacten die nodig zijn voor een topcarrière in de internationale fashion- en lifestylebranche.

 

Kleinschalige particuliere Business School

Doordat we een kleinschalige en particuliere opleiding zijn, is er veel ruimte voor persoonlijk contact en persoonlijke begeleiding. Wij geloven dat dit van essentieel belang is als je alles uit jezelf wil halen. Onze docenten, tutoren en begeleiders ontvangen je dan ook met open armen en stimuleren je in jouw ontwikkeling binnen deze opleiding én daarbuiten.

 

Na de opleiding: carrièremogelijkheden in fashion

De baanzekerheid is zeer hoog als je een opleiding bij TMO volgt. Veel studenten die onze opleiding volgen, krijgen zelfs al een baan aangeboden voordat ze het diploma hebben behaald! Niet alleen in de fashionbranche, maar ook daarbuiten. Onze studenten komen ook terecht bij grote lifestylemerken als Rituals, Eijerkamp, Douwe Egberts en Bol.com. Want dankzij onze brede opleiding kun je met veel kennis en skills op zak zowel binnen als buiten de modebranche terecht met je diploma Bachelor of Business Administration in Fashion.

Benieuwd naar de mogelijkheden na het afronden van je studie? Lees er hier verder over!

 

Benieuwd naar de studie?

TMO staat voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor een duurzame fashion- & lifestylebranche. Dat is het ultieme doel van onze opleiding. Want de modewereld verandert continu en wordt steeds digitaler én duurzamer. We richten ons dan ook op commerciële managementfuncties bij fashion- en lifestylegerelateerde bedrijven, in plaats van de design- en maakkant van de fashion (zoals bij andere opleidingen het geval is). Als je eenmaal de opleiding hebt afgerond, beschik je over een NIMA B-marketing hbo+ denkniveau en ben je in staat om marktgerichte, klantgerichte, wendbare, ondernemende en innovatieve oplossingen te ontwikkelen binnen de branche of het bedrijf waar je werkzaam zal zijn. Functies als marketing manager, brand manager of product manager passen bij dit niveau.

De opleiding is ingedeeld in 8 semesters verdeeld over 4 jaar. In de opleiding combineren we vakken op het gebied van de fashionbranche en hoe deze in elkaar zit, fashioninkoop, marktonderzoek, het samenstellen van collecties, werken met doelgroepen, het maken van marktanalyses en verbeterplannen, en interculturele samenwerking. Persoonlijke en professionele ontwikkeling lopen als een rode draad door elk semester heen.

 

TMO Fashion Business School al 8 jaar Top-opleiding

In de Keuzegids hbo 2023 wordt TMO Fashion Business School voor de 8e keer op rij gewaardeerd met een hoge score. En ook dit jaar staan we weer bovenaan de ranking van particuliere hogescholen. De Keuzegids heeft TMO daarom niet alleen beloond met het predicaat Top-opleiding, maar ook met de kwaliteitszegel ‘Uitmuntend in eigen vakgebied’. Dit betekent dat onze opleiding uitmuntend scoort op de inhoud van de opleiding, de docenten, toetsing, voorbereiding op de loopbaan en de sfeer op de opleiding. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op! Ben jij klaar voor een hbo mode-opleiding en een carrière in de fashion- en lifestylebranche? Of wil je eerst sfeerproeven bij TMO Fashion Business School? Kom dan langs bij een van onze evenementen, zoals een meeloopdag, proefstudeerdag of open dag. Tot snel!

Daarom kiezen anderen voor ons

 • Enige opleiding in Nederland waar je het diploma ‘Bachelor of Business Administration in Fashion’ behaalt
 • Kleinschalig onderwijs met focus op kwaliteit en talentontwikkeling
 • Internationaal netwerk voor o.a. stages
 • Hoge baanzekerheid: 92% baan op hbo niveau, 98% vaste baan binnen 1,5 jaar
 • Lage uitval: 11% t.o.v. 14% landelijk
 • Studiefinanciering via DUO
Wil jij de beste opleiding kiezen om een topbaan te krijgen in de fashion- of lifestylebranche?

Schrijf je nu in!

Met een diploma van mbo-4, havo of vwo kun je bij ons studeren. Je kunt je het gehele jaar inschrijven.

Inschrijven
Brochure
Open dag
Proefstuderen