Werken bij TMO

Ons verhaal

TMO Fashion Business School is in 1986 ontstaan uit de behoefte van de fashionbranche om verder te professionaliseren en sneller in te spelen op veranderingen. Nauw verbonden met zusterorganisatie Detex, het instituut dat al sinds 1931 dé praktijkgerichte beroepsopleider voor de fashionbranche is, ging TMO – toen nog hogeschool TMO (Textiel Management Opleiding) – ondernemende managers opleiden, om een antwoord te geven op de behoefte aan professionele scholing voor het midden- en hoger kader in de fashionbranche. Als pioniers ontwikkelden we een opleiding van een inhoud en niveau dat er tot dat moment nog niet was.
Als enige particuliere managementopleiding in Nederland voor en door de modebranche zijn we inmiddels meer dan een kwart eeuw het antwoord op de behoefte uit de branche.

Jouw collega’s

Bevlogen en met passie voor het beroepsonderwijs, lifestyle en fashion. Dat kenmerkt onze docenten die veelal afkomstig zijn uit de fashionbranche of nog met beide benen in de beroepspraktijk staan. Zij zijn de ambassadeurs van onze hogeschool die de managers van de toekomst klaarstomen voor de fashion & lifestylesector, de verschilmakers met het TMO-dna.
Onze merkwaarden zijn de waarden van onze medewerkers: ondernemend, verantwoordelijk, betrokken & persoonlijk. Betrokken bij de student, verantwoordelijk voor het lesprogramma, ondernemend in het doen en laten. Wij zoeken mensen die deze merkwaarden herkennen en leven.

Brochure
Open dag
Proefstuderen