Kleinschalig, persoonlijk en betrokken

TMO Fashion Business School is een kleinschalige, erkende, particuliere hogeschool in Doorn. De enige hbo-opleiding (Bachelor en Associate degree) die specifiek gericht is op  managementfuncties in de fashion- of lifestylebranche.

TMO Associate Degree Fashion Business Professtional

Eén van de belangrijkste kenmerken van TMO is kleinschaligheid. Die kleinschaligheid zit ‘m niet alleen in de grootte van de klassen (maximaal 24 studenten) of het aantal klassen, maar ook in ons onderwijs en onze betrokkenheid bij de student.

Een persoonlijke benadering vinden wij heel belangrijk. Daarin gaan wij veel verder dan de meeste opleiders. Het gaat bij TMO in de eerste plaats om kennen en gekend worden; je bent geen nummer en niet anoniem. Je bent en blijft voor ons en je medestudenten in beeld. Er is persoonlijke aandacht voor elke student en persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. Student en talentontwikkeling staan daarbij altijd centraal. Persoonlijke ontwikkeling is daarom ook ingebed in ons onderwijsprogramma.
Verder zijn er speciale voorzieningen voor extra begeleiding en support wanneer de persoonlijke situatie van jou als student of individu dat vraagt (tutoren, coaching, studieadviseur, faalangstreductietraining, hulp bij dyslexie).

Iets voor jou?

TMO Fashion Business School is een particuliere en erkende hbo-opleiding voor commerciële managementfuncties in fashion- of lifestylebranche. We zijn in 1986 ontstaan vanuit de vraag om het ánders te doen in de modebranche en kunnen de branche dan ook blijvend voorzien van ondernemende innovators in fashion business.

  • Een unieke combinatie van een businessopleiding in een fashioncontext.
  • Eén met de praktijk: mede door docenten uit het bedrijfsleven, praktijkprojecten en stages.
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
  • De enige fashion business school in Nederland met de studies Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion en Associate degree Fashion Business Professional
  • Onze docenten, gastdocenten, de branche, studenten en alumni vormen één groot internationaal netwerk.
Brochure
Open dag
Proefstuderen