Doorstuderen

Wil je doorstuderen? Het is mogelijk om na het behalen van je Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion aan TMO, een masterstudie te doen. Masteropleidingen kun je volgen op zowel reguliere als particuliere universiteiten, in Nederland en in het buitenland. Lees hier bijvoorbeeld het verhaal van oud-TMO’er Jelle die in Florence ging studeren.

Daarnaast kun je toetreden tot een pre-masterprogramma aan een reguliere universiteit. Het BBA onderwijsprogramma van TMO Fashion Business School sluit goed aan bij de volgende hoofdgebieden: generieke business/management, marketing, communicatie en fashionmanagement.

TMO werkt samen met twee gerenommeerde opleidingsinstituten waar je na het afstuderen aan TMO in 12 maanden je Master of Science and Business Administration (MscBA) kunt behalen:

  • TIAS, School for business and society. TIAS is de business school van Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven.
  • University of Bradford/Bradford School of Management i.s.m. IVA Driebergen: Business administration.
    De masteropleiding van Bradford staat internationaal hoog aangeschreven en kent een ‘Triple Crown Accreditation’. Bradford is daarbij één van de oudste business universiteiten van het Verenigd Koninkrijk.
Brochure
Open dag
Proefstuderen