Informatie voor decanen en studiekeuzeadviseurs

Beste decaan, studiekeuzeadviseur, coördinator voorlichting,

Middels deze pagina willen wij u de mogelijkheid bieden om informatie te verzamelen over onze opleiding, zodat u deze intern kunt delen onder uw scholieren die voor hun vervolgstudiekeuze staan.

TMO Fashion Business School

TMO is een kleinschalige particuliere hbo fashion business school. Erkend en geaccrediteerd door de overheid. De opleiding duurt 3,5 jaar en leidt als enige hogeschool in Nederland op voor commerciële managementfuncties in de internationale mode- en lifestyle-branche. TMO biedt een breed vakkenpakket; een combinatie van businessvakken zoals management, marketing/communicatie, ondernemerschap, fashionvakken en persoonlijke ontwikkeling. Naast (theoretische) vakkennis, leer je bij TMO met name door middel van de vele real life projecten en lever je daarmee een bijdrage aan kennisontwikkeling mét maar ook vóór de fashionbranche.

In onze voorlichtingsvideo vertellen we je de ins en outs over de opleiding. Uiteraard is het ook mogelijk om deel te nemen aan onze open dagen en/of (online) proefstudeerdagen. Persoonlijke gesprekken met een rondleiding fysiek op TMO zijn eveneens mogelijk. Deze zijn te boeken via onze website. Leerlingen met een havo- vwo- of mbo4-diploma, ongeacht profielkeuze, zijn toelaatbaar. In verband met het beperkt aantal studieplaatsen omwille van de borging van onze kleinschaligheid, hanteren wij een wachtlijst bij het bereiken van het maximaal aantal studenten.

Voorlichtingsvideo

Onze voorlichtingvideo van 15 minuten kunt u hier terugvinden:

“Je krijgt een video te zien waarin voorlichter/oud-student Charlotte en student Siebe je informeren over o.a. de vakken op TMO, de beroepen en het studentenleven.” 
Vimeo: https://vimeo.com/648933589
Youtube: https://youtu.be/sLmmqN7sxsA

Kennismaken met TMO

Wij organiseren meerdere open dagen en proefstudeerdagen waarbij leerlingen meer te weten komen over TMO.

Brochure
Vraag onze nieuwe brochure aan. Hierin lees je alles over de studie, ervaringen van studenten, docenten en oud-studenten en de fashion- & lifestylebranche. 

Je kan hier de brochure aanvragen

Open dag
Kom een keer kijken op de open dag van TMO. Hier maak je kennis met studenten, docenten en oud-studenten. Je krijgt presentaties van docenten over verschillende vakgebieden,  van alumni over hun baan na TMO en je kunt al je vragen stellen aan studenten.

Je kan je hier aanmelden voor een open dag

Proefstuderen
Je krijgt een indruk van verschillende vakken, je kan chatten met docenten en studenten en je kan al je vragen stellen over het studeren op TMO. De online proefstudeerdag is van ongeveer 13.00 uur tot 16.30 uur. Je kunt je aanmelden voor de online proefstudeerdag als je in het eindexamenjaar van mbo-4, havo of vwo zit.

Je kan je hier aanmelden voor een proefstudeerdag!

Persoonlijk gesprek
Wil je starten in februari of september 2022 én heb je een open dag of proefstudeerdag bijgewoond? Meld je dan aan voor een persoonlijk gesprek. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we je alles over de opleiding en krijg je een rondleiding door onze school en over de campus.

Je kan je hier aanmelden voor een persoonlijk gesprek!

We nemen graag de tijd voor toekomstige studenten om alles over TMO te vertellen en onze mooie school te laten zien!

Beeldmateriaal

Heeft u beeldmateriaal nodig voor uw folder of website? Hieronder vindt u ons logo en een greep uit ons meest recente fotomateriaal.

Logo

Vaandel

Foto’s 

 

 

Staat de informatie die u zoekt er niet bij of wilt u een uitgebreider informatiepakket? Mail dan naar voorlichting@tmo.nl

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen