Bezoekadres
Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn
Postadres
Postbus 183
3940 AD Doorn
T 0343 41 64 80
E voorlichting@tmo.nl

Receptie
Routebeschrijving met de auto
Vanaf Utrecht of vanaf Arnhem:
Neem op de A12 de afslag Driebergen/Zeist (N225). De afstand van de afslag tot TMO Fashion Business School is 5 km. Vanaf de afslag is het steeds rechtdoor. TMO (aan de rechterkant van de weg) is met borden duidelijk aangegeven. Er is voldoende parkeerruimte.

Vanaf Amersfoort, Zwolle of Apeldoorn:
Volg bij knooppunt Hoevelaken de A28 richting Utrecht, neem de afslag Maarn (N227). Volg de N227 tot aan het kruispunt met de N225 in Doorn (met stoplichten). Vanaf dit kruispunt gedurende ongeveer 1 km de N225 richting Driebergen volgen. TMO (aan de linkerkant van de weg) is met borden duidelijk aangegeven. Er is voldoende parkeerruimte.

Routebeschrijving met het openbaar vervoer
Op het NS-station Driebergen/Zeist de NS-borden volgen naar de bussen Driebergen-Doorn, uitgang Zeist, bus 50, 56 of 71. De bussen stoppen aan de noordzijde van het NS-station. Voor TMO moet je uitstappen bij de halte Woestduinlaan en 50 m teruglopen.

KvK-nummer 30234957. TMO Fashion Business School is statutair gevestigd te Doorn.

  • Om met jou in contact te kunnen komen, hebben we jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig zodat wij jouw vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Let’s meet
Volgende open dag

okt12

Open dag

Wil je ons graag ontmoeten? TMO Fashion Business School organiseert jaarlijks...