Persoonlijk en betrokken

TMO Fashion Business School is een kleinschalige, erkende, particuliere hogeschool in Doorn. De enige hbo-opleiding die specifiek gericht is op commerciële managementfuncties in de fashion- of lifestylebranche.

Eén van de belangrijkste kenmerken van TMO is kleinschaligheid. Dit wordt al snel alleen geassocieerd met ‘klein in aantal’; een kwantitatieve benadering. Terwijl kleinschaligheid ook kan worden uitgedrukt in kwalitatieve aspecten van de opleiding. Kleinschaligheid zit ‘m bij TMO niet alleen in de grootte van de studentenpopulatie.

Een persoonlijke benadering vinden wij zeer belangrijk. Daarin gaan wij veel verder dan de meeste opleiders. Uiteraard binnen de kaders van het hbo-onderwijs, de basis van onze wettelijke erkenning. Externe partijen zien erop toe dat wij hieraan voldoen. In de eerste plaats gaat het om kennen en gekend worden; bij TMO ben je geen nummer en niet anoniem. Je bent en blijft voor ons en je medestudenten in beeld. Er is persoonlijke aandacht voor elke student en persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. Student en talentontwikkeling staan daarbij altijd centraal. Er zijn speciale voorzieningen voor extra begeleiding en support wanneer de persoonlijke situatie van jou als student of individu dat vraagt (tutoren, coaching, studieadviseur, faalangstreductietraining, hulp bij dyslexie).

Bachelor in fashion business

Internationaal gezien zijn we een University of Applied Sciences, die opleidt tot de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion. TMO is de enige hogeschool in fashion business in Nederland die opleidt voor deze titel.

Carrière in de fashion- of lifestylebranche (of daarbuiten)

TMO Fashion Business School is gericht op beroepen in de fashion- of lifestylebranche. Na de opleiding heb je de benodigde kennis om carrière te maken in deze branche. Met dit hbo-diploma kun je aan de slag als inkoop-/categorymanager, productmanager, salesmanager retail, formule (concept-)manager retail, salesmanager business to business, (e-)marketing manager en zelfstandig ondernemer in de modebranche.
Wil jij liever buiten de modebranche aan het werk? Ook dat kan. Met een diploma van TMO op zak ben je breed inzetbaar op de arbeidsmarkt. Je behaalt niet alleen de internationaal erkende BBA-titel maar ook het NIMA-B1 certificaat en de Detex diploma’s Modeadviseur en Schoenadviseur.
Veel oud-studenten werken bij bedrijven als Douwe Egberts, PepsiCo, BOL.com en Disneyland.

Iets voor jou?

TMO Fashion Business School is een particuliere en erkende hbo-opleiding voor commerciële managementfuncties in fashion- of lifestylebranche. We zijn in 1986 ontstaan vanuit de vraag om het ánders te doen in de modebranche en kunnen de branche dan ook blijvend voorzien van ondernemende innovators in fashion business.

  • Een unieke combinatie van een businessopleiding in een fashioncontext.
  • Eén met de praktijk: mede door docenten uit het bedrijfsleven, praktijkprojecten en stages.
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en onderzoeksvaardigheden.
  • De enige fashionopleiding in Nederland met de titel BBA: Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion.
  • Onze docenten, gastdocenten, de branche, studenten en alumni vormen één groot internationaal netwerk.
Brochure
Open dag
Proefstuderen