Toelating & inschrijving

Wat is de toelatingsnorm

Bij TMO gelden de hbo-toelatingsnormen:

Door de semesterstructuur op TMO Fashion Business School kun je in september instromen (start van de introductie, Comin’ to Fashion, is in de laatste week van augustus) of in februari  (start van Comin’ to Fashion is in de derde week van februari).

Inschrijving

Informatieochtend

Nadat het inschrijfgeld is betaald, nodigen we je uit voor een informatieochtend. Start je in september, dan is de informatieochtend in april of juni. Start je in februari, dan is deze in december of januari. Je krijgt de uitnodiging ongeveer twee weken voor de informatieochtend. Tijdens de informatieochtend maak je kennis met TMO. Je maakt niveautoetsen voor taal en rekenen. Uit de toetsen en de diplomawaardering kan blijken dat je mogelijk moeite zult ondervinden met een aantal vakken. De toetsen kunnen ertoe leiden dat je het advies krijgt om voor één of meerdere vakken het TMO bijspijkerprogramma te volgen. Dat is niet verplicht, maar wordt sterk aangeraden. Na de informatieochtend ontvang je per post de studieovereenkomst en ben je officieel student op TMO.

Retailworkexperience project

Het is op TMO verplicht om aan het begin van de opleiding werkervaring op te doen in de modebranche. Het is de bedoeling dat je deze werkervaring (minimaal 100 uur) opdoet in een winkel in de modebranche. Wil je voordat je start bij TMO werkervaring opdoen die je kunt gebruiken voor dit project? Klik dan hier.

Let’s meet
Volgende open dag

mrt10

Open dag

Wil je ons graag ontmoeten? TMO Fashion Business School organiseert jaarlijks...

Top-opleiding 2017