Toelating & inschrijving

Wat is de toelatingsnorm?

Bij TMO gelden de hbo-toelatingsnormen:

 • Met een diploma van mbo-4, havo of vwo kun je bij ons studeren.
 • We stellen geen eisen aan je vakkenpakket of de profielkeuze.
 • De havo- en vwo-profielen die het meeste aansluiten zijn economie & maatschappij en management & organisatie.
 • Ben je 21 jaar of ouder maar heb je geen van de genoemde opleidingen afgerond? Dan kun je een toelatingstoets doen met bindend advies. Vraag een 21+ toets aan via ons contactformulier.

Door de semesterstructuur op TMO Fashion Business School kun je in september instromen (start van de introductie, Comin’ to Fashion, is in de laatste week van augustus) of in februari  (start van Comin’ to Fashion is in de derde week van februari).

Inschrijving

 • Je kunt je het gehele jaar inschrijven; als je onderstaand formulier invult, ontvang je van ons een email met een link naar het inschrijfformulier.
 • We bevestigen je inschrijving schriftelijk. Je ontvangt dan ook meteen de factuur voor het inschrijfgeld.
 • Een inschrijving van een student bij TMO dient te worden opgevat als een uitnodiging aan TMO om een studieovereenkomst aan te bieden. Zodra het ingevulde inschrijfformulier door ons is verwerkt, is de inschrijving definitief. Daarmee wordt ook de betalingsverplichting van het inschrijfgeld aangegaan. Zie ook artikel 3 en 4 van de aanvullende voorwaarden van algemene strekking
 • Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 195.
 • Als er meer inschrijvingen binnenkomen dan het aantal beschikbare studieplaatsen, wordt aan eerdere inschrijvingen voorrang verleend boven latere inschrijvingen.
 • Bij het bereiken van het maximaal aantal toelaatbare studenten hanteren wij een wachtlijst.

Aanvraag inschrijfformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatieochtend

Nadat het inschrijfgeld is betaald, nodigen we je uit voor een informatieochtend. Start je in september, dan is de informatieochtend in april of juni. Start je in februari, dan is deze in december of januari. Je krijgt de uitnodiging ongeveer twee weken voor de informatieochtend. Tijdens de informatieochtend maak je kennis met TMO. Je maakt niveautoetsen voor taal en rekenen. Uit de toetsen kan blijken dat je mogelijk moeite zult ondervinden met een aantal vakken. De toetsen kunnen ertoe leiden dat je het advies of de verplichting krijgt om voor één of meerdere vakken het TMO bijspijkerprogramma te volgen. Na de informatieochtend ontvang je per post de studieovereenkomst en ben je officieel student op TMO.

Retailworkexperience project

Het is op TMO verplicht om aan het begin van de opleiding werkervaring op te doen in de modebranche. Het is de bedoeling dat je deze werkervaring (minimaal 100 uur) opdoet in een winkel in de modebranche.

Brochure
Open dag
Proefstuderen