Proefstuderen

Je kunt een dagje online ‘studeren’.

Om de sfeer te proeven en te ervaren hoe het op TMO is, ben je normaal gesproken van harte welkom op een open dag of een proefstudeerdag. Helaas hebben wij echter moeten besluiten om vanwege de coronacrisis alle fysieke evenementen tot en met mei te annuleren.

Wij nodigen je uit om een dagje online op TMO te studeren (onze studenten krijgen momenteel grotendeels ook online les). Je krijgt een indruk van verschillende vakken, je kan chatten met docenten en studenten en je kan al je vragen stellen over het studeren op TMO.

De online proefstudeerdag is van ongeveer 13:00 uur tot 16:30 uur.

Je kunt je aanmelden voor de online proefstudeerdag als je in het eindexamenjaar van mbo-4, havo of vwo zit. Na je inschrijving ontvang je meer informatie!

Volg ons ook op Instagram, want daar vindt regelmatig een live Q&A plaats!

Aanmelding proefstudeerdag

  • Als je wilt komen proefstuderen op TMO Fashion Business School, heeft TMO jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer nodig zodat we je informatie kunnen toesturen zoals het programma, follow-up en bevestiging in verband met aanwezigheidsregistratie en inzet van faciliteiten en docenten. Gegevens worden maximaal 2,5 jaar bewaard in onze database voor marketingdoeleinden. TMO hanteert een voorrangsregeling als je een open dag hebt bezocht en je in je eindexamenjaar zit.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Brochure
Open dag
Proefstuderen