Proefstudeerdag

Een proefstudeerdag is een georganiseerde dag met een uitgebalanceerd programma, waardoor je een heel duidelijk beeld en gevoel krijgt bij TMO, de campus en de studie.

Zo verloopt een proefstudeerdag

Tijdens de proefstudeerdag ontvangen we je met open armen en een kopje thee of koffie. Vervolgens leggen we je het programma van de dag uit. Je volgt diverse lessen van vakken die je ook in de echte opleiding zult volgen, zoals Fashion Marketing en Finance. Zo ervaar je dus hoe het is om deze vakken te volgen!

De voordelen van een proefstudeerdag

Doordat je gedurende een dag helemaal ondergedompeld wordt in de wereld van TMO, weet je aan het eind van de dag veel beter of dit de juiste studie voor jou is. Tijdens de proefstudeerdag kun je:

  • Ervaren hoe lessen bij TMO verlopen
  • Het leven op de campus meemaken
  • Vragen stellen aan docenten en studenten
  • Een uitgebreid en georganiseerd programma volgen
  • Veel informatie en kennisoverdracht opdoen

Voor wie is een proefstudeerdag geschikt?

Als je enthousiast wordt van het idee om bij TMO te studeren, maar nog twijfelt over bijvoorbeeld de vakken en de manier van studeren, dan is een proefstudeerdag ideaal voor jou. Maar proefstuderen is ook een aanrader als je eigenlijk al besloten hebt om bij TMO te studeren. Zo word je nog zekerder van je zaak en kan de voorpret alvast beginnen!

 

Aanmelding proefstudeerdag

  • Als je wilt komen proefstuderen op TMO Fashion Business School, heeft TMO jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer nodig zodat we je informatie kunnen toesturen zoals het programma, follow-up en bevestiging in verband met aanwezigheidsregistratie en inzet van faciliteiten en docenten. Gegevens worden maximaal 2,5 jaar bewaard in onze database voor marketingdoeleinden. TMO hanteert een voorrangsregeling als je een open dag hebt bezocht en je in je eindexamenjaar zit.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure
Open dag
Proefstuderen