Proefstuderen

Kom een dagje proefstuderen 

Om de sfeer te proeven en te ervaren hoe het op TMO is, ben je van harte welkom op één van onze open dagen en/of proefstudeerdagen. Tijdens de proefstudeerdag krijg je een indruk van de verschillende vakken en je kan vragen stellen aan docenten en studenten.

De proefstudeerdag is van ongeveer 09:00 uur tot 15:00 uur.

Je kunt je aanmelden voor de proefstudeerdag als je in het eindexamenjaar van mbo-4, havo of vwo zit. Na je inschrijving ontvang je meer informatie!

Let op: op dit moment zijn er voor de instroom in september 2022 geen proefstudeerdagen meer. Wil je toch graag lesmateriaal inzien én nog een kijkje nemen op TMO? Boek dan een persoonlijk gesprek. Tijdens een persoonlijk gesprek kan je al je vragen stellen aan één van onze voorlichters en daarnaast krijg je de mogelijkheid om lesmateriaal in te zien.

Meld je hier aan voor een persoonlijk gesprek.

In februari 2023 of september 2023 instromen? Meld je aan voor een proefstudeerdag.

Aanmelding proefstudeerdag

  • Als je wilt komen proefstuderen op TMO Fashion Business School, heeft TMO jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer nodig zodat we je informatie kunnen toesturen zoals het programma, follow-up en bevestiging in verband met aanwezigheidsregistratie en inzet van faciliteiten en docenten. Gegevens worden maximaal 2,5 jaar bewaard in onze database voor marketingdoeleinden. TMO hanteert een voorrangsregeling als je een open dag hebt bezocht en je in je eindexamenjaar zit.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure
Open dag
Proefstuderen