Carrière

Wij leiden op voor commerciële managementfuncties in de fashion- en lifestylebranche. De kans op een baan na de TMO-opleiding is groot. Ook op de internationale arbeidsmarkt.

Door ons state-of-the-art onderwijs zijn afgestudeerde TMO’ers zeer gewild en breed inzetbaar op de arbeidsmarkt. Bedrijven vragen ons vaak om stagiairs en afgestudeerden, omdat ze goede ervaringen met onze studenten hebben.

Carrièrekansen na afronden opleiding TMO

We werken intensief samen met de branche. Zo leer je de bedrijven en de mensen die daar werken al tijdens je studie goed kennen. En zij jou. Na het behalen van het diploma heeft ruim 80% van onze studenten binnen 3 maanden een passende functie. Van de overige 20% gaat een groot deel nog doorstuderen. Binnen anderhalf jaar hebben vrijwel alle studenten een vaste, vaak leidinggevende, baan op hbo-niveau.

Beroepen

Met ons hbo-diploma en de erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion op zak, komen onze studenten terecht in commerciële managementposities in binnen- en buitenland. Denk aan beroepen als:

* Inkoop-/Categorymanager
* Productmanager
* Salesmanager retailformule / (concept-)manager retail,
* Salesmanager business to business
* (E-)marketing manager
* Zelfstandig ondernemer in de modebranche.

Praktijkervaring

Tijdens de opleiding zorgen we ervoor dat je ook intensief meemaakt hoe het er in de praktijk aan toegaat. Je doet er projecten, opdrachten en loopt stages. Hiermee bouw je ook al tijdens je opleiding aan je netwerk. Door de nauwe aansluiting op de branche, jouw persoonlijke ontwikkeling en de praktijkervaring die je opdoet, weet je als afgestudeerde vaak al wat je kunt en wilt. Dit vergroot de baankansen. Je hebt een voorsprong op de arbeidsmarkt en daardoor kun je snel groeien en carrière maken.

Internationale kansen

We leiden op voor werk in de internationale fashionbranche, want ook in Nederland werk je vaak in een internationale omgeving. Er zijn hier immers veel internationale retailers en hoofdkantoren gevestigd. TMO stimuleert studenten hun afstudeerstage in het buitenland te doen. Dit vergroot de kans op een internationale carrière of op een mooie loopbaan bij een in Nederland gevestigd internationaal bedrijf.

Vacatures en speeddates

Via onze afgestudeerden en de intensieve samenwerking met de branche is TMO snel op de hoogte van de nieuwste vacatures. Ook organiseren we in samenwerking met het bedrijfsleven speeddates. Dit zijn kennismakingssessies met een mogelijk toekomstige werkgever die exclusief een vacature aan onze oud-studenten aanbiedt. We zien vaak dat in semester 8 de student, na de afronding van de studie, wordt gevraagd in dienst te treden bij het stagebedrijf.

Brochure
Open dag
Proefstuderen