Instromen in februari

Start met studeren aan TMO en stroom in februari in

  • Wil je niet tot augustus wachten met een nieuwe opleiding?
  • Bevalt dat tussenjaar toch niet zo goed?
  • Wil je in een nóg kleinschaligere setting studeren?
  • Of heb je nu een baan maar droom je van een andere carrière?
  • Wil je starten in februari? Klik hier voor de toelatingsnorm.

Het leven loopt niet altijd zoals gepland.  Daarom bieden wij de mogelijkheid om in februari in te stromen bij TMO.

Student Leontien over starten in februari:

“Toen ik kennismaakte met TMO zat ik nog op ArtEZ. Daar ontbraken de businessvakken, het was te creatief voor mij. Het bleek dus helaas een verkeerde studiekeuze. Ik wilde kijken of TMO, een business school, beter bij mij paste en dat bleek het geval te zijn. Ik ben gestart in februari, in het zogenaamde kleine semester. Je start dan met ongeveer 40 studenten aan de opleiding, 2 klassen. Het onderwijsprogramma is helemaal hetzelfde als wanneer je start in augustus. Voor zover ik weet, zijn er niet veel scholen waar je twee keer per jaar kan instromen. Voor mij was dat super gunstig zodat ik kon switchen en niet tot augustus hoefde te wachten. Ook voor mensen met een tussen(half)jaar is het ideaal. Na je middelbare school een half jaartje chillen en dan in februari met je hbo starten.
Mijn ervaringen tot nu zijn heel positief. Natuurlijk was alles nieuw en ik moest een andere mindset leren; die van de fashion business. Je komt binnen als fashion consument en na een tijdje ben je fashion business student. Dat merk ik bijvoorbeeld ook als ik ga shoppen. Ik kijk nu heel anders naar winkels en kleding door vakken als visual retailing en modematerialen. Ik bekijk nu ook de labels in mijn kleding om te kunnen begrijpen waarom er juist voor díe stofsamenstelling is gekozen. Daarnaast is TMO wat ze belooft; kleinschalig en persoonlijk. Ik krijg de ruimte om mezelf te kunnen zijn. Dat is heel prettig.”

Kleinschalig en persoonlijk onderwijs

Een persoonlijke benadering vinden wij als kleinschalig, particulier opleidingsinstituut zeer belangrijk. Daarin gaan wij veel verder dan de meeste opleiders. Daarnaast houden wij ons uiteraard aan de geldende wettelijke kaders voor het hbo-onderwijs. Dit ligt aan de basis van onze wettelijke erkenning. We streven naar groepsgrootten van 20 tot max. 24 studenten, ingedeeld bij een tutor die het eerste aanspreekpunt is voor allerlei TMO- of persoonlijke zaken. De tutor blijft de gehele propedeuse- en hoofdfase bij zijn/haar groep studenten.

Brochure
Open dag
Proefstuderen