Instromen in februari

Start met studeren aan TMO en stroom in februari in

  • Wil je van opleiding switchen?
  • Wil je niet tot augustus wachten met een nieuwe opleiding?
  • Bevalt dat tussenjaar toch niet zo goed?
  • Wil je in een nóg kleinschaligere setting studeren?
  • Of heb je nu een baan maar droom je van een andere carrière?
  • Wil je starten in februari? Bezoek dan onze open dagen en kom alles te weten over studeren aan TMO.

Student Leontien over starten in februari:

“Toen ik kennismaakte met TMO zat ik op een andere hogeschool die te creatief was voor mij. Het bleek dus helaas een verkeerde studiekeuze. Ik wilde kijken of TMO, een business school, beter bij mij paste en dat bleek het geval te zijn. Ik ben gestart in februari, in het zogenaamde kleine semester. Je start dan met ongeveer 40 studenten aan de opleiding, 2 klassen. Het onderwijsprogramma is helemaal hetzelfde als wanneer je start in augustus. Voor zover ik weet, zijn er niet veel scholen waar je twee keer per jaar kan instromen. Voor mij was dat super gunstig zodat ik kon switchen en niet tot augustus hoefde te wachten. Ook voor mensen met een tussen(half)jaar is het ideaal. Na je middelbare school een half jaartje chillen en dan in februari met je hbo starten.
Mijn ervaringen tot nu zijn heel positief. Natuurlijk was alles nieuw en ik moest een andere mindset leren; die van de fashion business. Je komt binnen als fashion consument en na een tijdje ben je fashion business student. Dat merk ik bijvoorbeeld ook als ik ga shoppen. Ik kijk nu heel anders naar winkels en kleding door vakken als visual retailing en modematerialen. Ik bekijk nu ook de labels in mijn kleding om te kunnen begrijpen waarom er juist voor díe stofsamenstelling is gekozen. Daarnaast is TMO wat ze belooft; kleinschalig en persoonlijk. Ik krijg de ruimte om mezelf te kunnen zijn. Dat is heel prettig.”

Wat is het verschil?

Of je nu in september of in februari start met de opleiding, de studie is hetzelfde. Het grootste verschil is het aantal studenten dat instroomt. In september zijn dat 6 klassen van maximaal 24 studenten, in februari slechts 2. Daarom noemen wij de februari-instroom het zogenaamde kleine semester.

Brochure
Open dag
Proefstuderen