Na de studie

Je hebt een droombaan voor ogen in de fashion- of lifestylebranche, maar hoe kom je daar? In 4 jaar stoomt TMO je klaar voor een baan in deze branche. Onze docenten komen uit de praktijk en delen hun ervaring en netwerk met je. Het opbouwen van een waardevol netwerk begint dus al tijdens je studie. Hierdoor hebben veel TMO-studenten al een aanbod voor een baan voordat ze zijn afgestudeerd of blijven bij hun stageadres.

Na het volgen van de opleiding ben je breed opgeleid. Alle vakken zijn gerelateerd aan fashion, lifestyle en business. Maar dat betekent niet dat je alleen in de fashion- of lifestylebranche terecht kunt met je diploma. Met een TMO-diploma en je internationaal erkende BBA-titel ben je ook zeer gewild bij non-fashion bedrijven.

Iets voor jou?

  • Ben jij ambitieus en klaar om je droombaan in fashion te veroveren? TMO biedt als enige hbo-opleiding in Nederland de combinatie fashion/lifestyle & business. Daarnaast hebben wij een complete leerlijn persoonlijke & professionele ontwikkeling. Je hebt daardoor een brede kennis en je kunt kiezen uit talrijke banen in fashion (en daarbuiten). Daarnaast heb je een hoge baanzekerheid na het afstuderen.
  • Je hoeft niet creatief met je handen te zijn voor TMO. We gaan niet zelf patroontekenen of achter de naaimachine zitten. Wel leer je alles over textiel, kwaliteitsverschillen, trends, lifestyle en waarom die ene wollen jas boven de 100 euro kost.
  • Omdat we kleinschalig onderwijs bieden, is er extra aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. En de afwisseling tussen lesweken en projecten zorgt ervoor dat je snel praktijkervaring opdoet en ontdekt welke richting binnen de sector bij jou past.
  • TMO is al 8 jaar op rij bekroond met het predicaat TOP-opleiding en behoort daarmee tot de beste economische opleidingen van Nederland. TMO behoort tot de top van de Nederlandse hogescholen en is dan ook voor de tweede keer op rij beloond met het predicaat ‘Uitmuntend in eigen vakgebied’.
  • Als je kiest voor TMO, dan kies je voor kwaliteit. Onze studenten hebben hoge ambities en het onderwijs sluit daarop aan. De opleiding duurt 4 jaar en je hebt gemiddeld 24 contacturen per week waarin je les krijgt van docenten die zelf ook werken in de branche. Zij delen hun ervaringen en bouwen samen met jou aan de kennis en contacten die nodig zijn voor een topcarrière in de fashion- en lifestylebranche.
Brochure
Open dag
Proefstuderen