Vacature docenten

DOES FASHION BUSINESS SUIT YOU?
Ben jij een inspirerende docent met passie en wil je werken bij één van de beste kleine hogescholen van Nederland? Dan is dit misschien wel jouw baan. Voor het studiejaar 2023/2024 zijn wij op zoek

 DOCENTEN

in de volgende vakgebieden:

  • Personal Development: minimaal 0,6 fte
  • Onderzoeksmethoden: minimaal 0,3 fte
  • Finance (bedrijfseconomie): minimaal 0,4 fte
  • Marketing: minimaal 0,5 fte

Over ons
TMO Fashion Business School staat voor kleinschalig, persoonlijk en door de overheid erkend particulier hbo-onderwijs voor toekomstige managers in fashion & lifestyle. Onze hogeschool behoort tot de beste kleine hogescholen van Nederland en biedt als enige een erkende BBA in Fashion aan. Dat maakt ons uniek.

Daarnaast is TMO door de Keuzegids HBO inmiddels al acht jaar op rij uitgeroepen tot ‘TOP-opleiding’ en mogen wij zelfs het predicaat ‘Uitmuntend in eigen vakgebied’ dragen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Wat ga je doen?
Studenten raken geboeid en geïnspireerd door jouw colleges, workshops, coaching en andere onderwijsvormen. Je stimuleert hen om het maximale uit zichzelf te halen en brengt hen de kennis en vaardigheden bij die volgens ons curriculum benodigd zijn voor jouw vakgebied. Dit doe je met interactieve (digitale) werkvormen en door de lesinhoud te koppelen aan praktijkvoorbeelden en –cases en waar van toepassing te integreren in projecten.

Je werkt samen met je collega’s uit verschillende vakgebieden om afstemming en verbinding te zoeken. Je neemt deel aan intervisie en (andere) collegiale uitwisseling.

Daarom is het belangrijk dat je een teamspeler bent die flexibel is. Zo word je geregeld gevraagd om mee te denken over een samenhangend curriculum, over de ontwikkeling van vernieuwende, meer effectieve onderwijsvormen en over het integreren van de laatste trends en ontwikkelingen in de vakken.

In deze functie rapporteer je aan een van de onderwijsmanagers.

Wie zoeken we?
Onze nieuwe collega heeft een afgeronde master- of hbo-opleiding binnen het gevraagde vakgebied en/of ervaring in de fashion(gerelateerde)branche. Verder heb je bij voorkeur een onderwijsbevoegdheid of de bereidheid deze te behalen. Affiniteit met het coachen van jonge mensen en coördinerende kwaliteiten zijn de spreekwoordelijke kersen op de taart.

Wat bieden wij je?
Wij bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst van één jaar met het vooruitzicht op een vast dienstverband.  Het salaris is conform de zwaarte van de functie. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Tenslotte verricht je je werkzaamheden op een mooie, centraal gelegen locatie. Check hier alvast onze prachtige campus!

Docenten aan het woord
Je toekomstige collega’s alvast leren kennen? Op onze website stelt een aantal docenten zich graag aan je voor.

Does fashion business suit you?
Als je enthousiast bent geworden, nodigen wij je uit te reageren. Je korte motivatie met cv kun je mailen naar Anja Emmens, manager HR, via sollicitaties@tmo.nl.

Vragen over de vacature kun je stellen aan Marit van Daal, onderwijsmanager, via 0343 416480

Brochure
Open dag
Proefstuderen