Proefstudeerdag

02 February 2023

Kom proefstuderen op TMO

Droom jij van een carrière in de fashion- of lifestylebranche en lijkt TMO jou een goede optie? Kom op de proefstudeerdag kijken of onze Fashion Valley écht iets voor jou is.

Tijdens de proefstudeerdag krijg je een indruk van de verschillende vakken die op TMO gegeven worden en krijg je de gelegenheid om je vragen te stellen aan TMO-studenten en -docenten. Op deze manier kan je zelf ervaren hoe het is om voor één dag TMO-student te zijn.

Aan het einde van de dag loop je weg met nieuwe kennis over mode en trends, maar ook over totaal andere vakken zoals marketing. Kortom, de precieze combinatie van kennis die jij uiteindelijk nodig hebt voor een succesvolle carrière in de dynamische fashion- of lifestylebranche.

Good to know: op TMO kan je instromen in september én in februari. Heb je momenteel een tussenjaar of volg je een studie die toch niet helemaal op je lijf geschreven is? Neem hier een kijkje, denk na over je studieswitch en bezoek de proefstudeerdag.

Dus, wil je proeven of Fashion en Business jou op het lijf geschreven staan? Meld je aan voor de proefstudeerdag!

Aanmelding proefstudeerdag

  • Als je wilt komen proefstuderen op TMO Fashion Business School, heeft TMO jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer nodig zodat we je informatie kunnen toesturen zoals het programma, follow-up en bevestiging in verband met aanwezigheidsregistratie en inzet van faciliteiten en docenten. Gegevens worden maximaal 2,5 jaar bewaard in onze database voor marketingdoeleinden. TMO hanteert een voorrangsregeling als je een open dag hebt bezocht en je in je eindexamenjaar zit.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

De proefstudeerdag duurt van 09:00 uur tot ongeveer 15:00 uur.

Proefstudeerdag 02 February 2023

09:00 - 15:00

Organisator
TMO Fashion Business School
T: 0343 41 64 80
E: voorlichting@tmo.nl

Brochure
Open day
Trial study