Open dag 10:00 – 14:00 uur

25 June 2022

Als jij een passie voor mode hebt en later in de fashion- of lifestylebranche wil werken, weten wij zeker dat TMO Fashion Business School de opleiding voor jou is. Daar overtuigen wij je graag van tijdens onze open dag.

Op de open dag van TMO ontmoet je (oud-)studenten en docenten die jou alles gaan vertellen over TMO en een carrière in de fashion- of lifestylebranche. Je krijgt uiteenlopende presentaties te zien over fashion en business. Aan het einde van de dag loop je weg met nieuwe kennis over mode en trends, maar ook over totaal andere vakken zoals marketing. Kortom, de precieze combinatie van kennis die jij uiteindelijk nodig hebt voor een succesvolle carrière in de dynamische fashion- of lifestylebranche.

Op de open dag van 25 juni ontmoet je onder andere oud-student Sam Rine, die nu E-Commerce Manager is bij modelabel In Gold We Trust. Voorheen was hij bij datzelfde bedrijf Inkoper en Product Developer. Sam vertelt in zijn presentatie over zijn tijd aan TMO en de carrière die hij nu heeft.

Ook ga je op 25 juni Sanne Stam ontmoeten. Sanne liep haar afstudeerstage bij NIKKIE en is daar zo’n drie jaar later nog steeds werkzaam in een marketingfunctie.

Zien we jou op de open dag? Schrijf je in via onderstaand formulier. Tot snel!

Open dag aanmelding

  • Om met jou in contact te kunnen komen, hebben we jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig zodat wij jouw vragen per mail en/of telefonisch kunnen beantwoorden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Open dag 10:00 – 14:00 uur 25 June 2022

10:00 - 14:00

Locatie
TMO Fashion Business School
Driebergsestraatweg 11
Doorn,

Organisator
TMO Fashion Business School
T: 0343 41 64 80
E: voorlichting@tmo.nl

Loading Map....
Brochure
Open day
Trial study