TMOment The Collection #3 | de best gelezen TMOments van 2022

De jaarwisseling komt steeds dichterbij. Ter ere van het afsluiten van 2022, voegden wij de best gelezen TMOments van dit jaar samen in één TMOment ‘The Collection’. In de derde editie: populaire en spraakmakende verhalen van TMO’ers die in 2022 héél veel gelezen werden door jullie.

Bonita de Kok: winnaar TMO Business Battle

We begonnen het jaar met de finale van de TMO Business Battle. Tijdens deze wedstrijd – die gewonnen werd door Bonita de Kok – streden scholieren om een studiebeurs voor TMO Fashion Business School. Bonita was de gelukkige winnaar en zit sinds september bij ons op school. Vlak na de finale spraken we Bonita over de TMO Business Battle, haar keuze voor deze opleiding en haar toekomstdromen.

Lees Bonita’s TMOment

Karlijn van der Zanden: voorzitter Studentenvereniging Changeant

Het is inmiddels een traditie om bij iedere bestuurswissel van Studentenvereniging Changeant de voorzitter het hemd van het lijf te vragen over van alles. In het voorjaar spraken wij Karlijn, die inmiddels al een hele tijd voorzitter is van TMO’s eigen studentenvereniging. Wat was haar motivatie om voorzitter te worden en wat waren haar plannen? Lees het hier nogmaals!

Lees Karlijns TMOment

Noah Saathoff: werken bij Nike in Dubai

Een tijd terug kregen wij (Team Marketing & Communicatie) een bericht van een collega met daarin de grote aanrader om eens contact op te nemen met Noah. Noah heeft namelijk een nogal uniek verhaal te vertellen: na TMO is zij verhuisd naar en gaan werken in het zonnige Dubai! Een verhaal over de luxe lifestyle, maar vooral over de weg naar haar toffe baan bij Nike.

Lees Noah’s TMOment

Winnie Todd en Judith Landman: afscheid nemen van TMO

Net als dat we afscheid namen van veel studenten die afstudeerden, namen we ook afscheid van een aantal docenten die met pensioen gingen. Zo ook Winnie Todd en Judith Landman, die wij een aantal maanden geleden spraken over hun tijd op TMO. En het werd een heel leuk verhaal, dat jullie graag lazen.

Lees Judith en Winnie’s TMOment

Dat was 2022! Wij wensen je alvast fijne feestdagen en een goede jaarwisseling.

Nog meer verhalen lezen? Alle TMOments vind je hier.

Brochure
Open dag
Proefstuderen