Get ready for TMO

Gaan studeren aan het hbo, hoe bereid je je daar op voor? Je gaat waarschijnlijk een grote verandering doormaken en dat kan best intens zijn. Gelukkig is een goede voorbereiding het halve werk. Get ready for TMO met TMO Business Battle-winnaar Bonita de Kok!

Get ready for TMO #1 De studiekeuze

In deze maandelijkse serie komen verschillende onderwerpen voorbij die je waarschijnlijk wel zal herkennen als je eraan denkt om naar TMO te gaan. In aflevering 1: de studiekeuze.

Get ready for TMO #2 Wonen in Doorn

In deze maandelijkse serie komen verschillende onderwerpen voorbij die je waarschijnlijk wel zal herkennen als je eraan denkt om naar TMO te gaan. In aflevering 2: wonen in Doorn

Get ready for TMO #3 #TMObreak

In deze maandelijkse serie komen verschillende onderwerpen voorbij die je waarschijnlijk wel zal herkennen als je eraan denkt om naar TMO te gaan. In aflevering 3: Bonita op #TMObreak

Get ready for TMO #4 De laatste voorbereidingen

In deze maandelijkse serie komen verschillende onderwerpen voorbij die je waarschijnlijk wel zal herkennen als je eraan denkt om naar TMO te gaan. In aflevering 4: de laatste voorbereidingen.

Get ready for TMO #5 De eerste indruk

In deze maandelijkse serie komen verschillende onderwerpen voorbij die je waarschijnlijk wel zal herkennen als je eraan denkt om naar TMO te gaan. In aflevering 5: de eerste indruk.

Wil je volgend schooljaar starten aan TMO? Schrijf je snel in!

Nog even rondkijken? Meld je op tmo.nl aan voor  één van onze evenementen.

Brochure
Open dag
Proefstuderen