Lees over de ervaringen van TMO studenten en alumni

Ben jij ook gepassioneerd van fashion en benieuwd of de opleiding Fashion Business aan TMO bij jou past? Lees de ervaringen van onze (oud) studenten in onderstaande artikelen. Laat je inspireren door hun verhalen en ervaringen.

Bezoek onze open dag of ervaar zelf hoe het is om een TMO student te zijn tijdens de proefstudeerdag.

Ze had als klein meisje al een passie voor beauty. Bij haar eerste baantje bij De Bijenkorf adviseerde ze mensen op de cosmetica-afdeling. Nu is ze productmanager geuren bij het alleroudste cosmeticabedrijf ter wereld; Shiseido. “Een luxury brand leek mij altijd al heel mooi.”

Sophie Rueb, TMOment

Sophie Rueb – TMO Alumnus

Met een TMO-diploma op zak kun je alle richtingen op in fashion en lifestyle. Marketing, productie, inkoop, het ondernemerschap, sales en nog veel meer. En dat dan niet alleen binnen de textielkant van fashion, maar ook in de beautybranche. In dit TMOment vertelt alumnus Emile van Reysen over zijn baan als Jr. Manager Influencer Marketing & Communications bij één van ’s werelds grootste spelers in de beauty-industrie: Coty.

In dit TMOment vertelt Emile van Reyersen over zijn rol als Jr. Manager Influencer Marketing & Communications bij één van ’s werelds grootste spelers in de beauty-industrie: Coty.

Emile Reysen

Dit keer niet één, niet twee, maar drie studenten aan het woord. De vriendinnen Sanne van den Hoff, Sophie Gremmen en Élène Boersma lopen namelijk alle drie stage in New York. In het gezamenlijke studentenhuis delen zij lief en leed met elkaar. Een speciaal TMOment vanuit Manhattan over hun stages, vriendschap, doorzetten en toekomstplannen.

TMOment: Fashion stage in New York

Sanne van den Hoff, Sophie Gremmen en Élène Boersma

Zijn afstudeerstage deed Reinier op de inkoopafdeling bij Munro. Daar kwam hij er achter dat inkoop toch niet echt iets voor hem was. Na zijn studie op TMO startte hij als sales support representative bij Cavallaro Napoli. Zijn passie bleek bij verkoop te liggen. “Ik ben erg blij ben met wat ik doe bij Cavallaro Napoli. Elke dag ‘on the road’ en spreken met de mensen die onze kleding aan de consument verkopen”. Een interview vanuit zijn – veilig aan de kant gezette – auto.

Reinier Barens | TMO

Reinier Barens

Brochure
Open dag
Proefstuderen