Zijn er speciale voorwaarden waaraan mijn eigen laptop moet voldoen als ik bij TMO kom studeren?

Er is vak-specifieke software nodig die alleen geïnstalleerd staat op de computers van TMO. Met een MacBook kun je net zoveel als met een Windows-laptop binnen TMO. Met een MacBook, zul je in sommige gevallen echter een ander programma of plug-in moeten downloaden om bepaalde onderdelen werkend te krijgen. De ICT- afdeling van TMO heeft hier handleidingen voor gemaakt om je daarmee te helpen. Naast wellicht de standaard kantoorbenodigdheden (schrijfblokken, pennen, etc.) is een eigen computer/laptop handig. Het is niet verplicht want we hebben computers die je op de locatie in Doorn kunt gebruiken. Ga je er een aanschaffen, let dan op het volgende:

  1. De computers bij TMO in Doorn gebruiken Microsoft Office. Het is handig om een computer aan te schaffen die daarmee goed kan werken. Mac computers hebben wel Office compatible software, maar deze werken toch vaak net even anders en zijn daarom wellicht minder handig.
  2. Specificaties voor laptops: Processor van i5 of hoger met een SSD opslag van minimum 128 GB en geheugen van minimum 4 GB
  3. Software: Microsoft office 2016 (tijdens je studietijd kan je dit gratis krijgen van TMO)
  4. Internet browser die compatible is met onze eigen Sharepoint 2016 internetwebsite: Microsoft Edge, Internet Explorer 11, of de meest actuele versie van: Google Chrome, Mozilla Firefox of, Apple Safari. Lagere versies leveren problemen op.
Brochure
Open dag
Proefstuderen