Vacature Financieel-Administratief medewerker (16-18u)

DOES FASHION BUSINESS SUIT YOU?

TMO/Detex is op zoek naar een

FINANCIEEL-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER
(16-18 u verdeeld over 5 dagen)

Over ons

European Fashion Business School (EFBS) is een opleidingsinstituut dat zich richt op het opleiden van professionals voor de mode- & lifestyle-branche en bestaat uit twee zelfstandige onderdelen: TMO Fashion Business School en Detex Opleidingen.
TMO staat voor kleinschalig, persoonlijk en door de overheid erkend particulier hbo-onderwijs voor toekomstige managers in fashion & lifestyle. Detex Opleidingen traint al bijna 90 jaar professionals in de mode-, sport-, schoenen- en jeansbranche.

Wat ga je doen?

Samen met je collega verzorg je de crediteuren- en debiteurenadministratie door onder meer:

  • het inboeken en verwerken van binnenkomende facturen;
  • het bewaken van saldi en versturen van betalingsherinneringen
  • het verwerken van dagelijkse bankmutaties;
  • het voorbereiden van periodieke leveranciersbetalingen voor.

Daarnaast beheer je de contractadministratie en neem je deel aan de verdere digitalisering van de werkzaamheden op de afdeling. In deze functie rapporteer je aan de Financieel Manager.

Wie zoeken we?

  • Je beschikt over een afgeronde administratieve opleiding op mbo4-niveau of over minstens 5 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt goede kennis van MS-Office (Excel, Word en Outlook) en hebt ervaring met geautomatiseerde financiële systemen, bij voorkeur Exact Online;
  • Je bent enthousiast en je weet van aanpakken;
  • Je bent integer, collegiaal en dienstverlenend;
  • Je handelt proactief en bent communicatief vaardig;
  • Je bent flexibel en accuraat en kunt goed zelfstandig werken.

Wat bieden wij je?
Wij bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar met het vooruitzicht op een vast dienstverband.  Het salaris is conform de zwaarte van de functie. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Tenslotte verricht je je werkzaamheden op een mooie, centraal gelegen locatie. Je kunt op onze TMOnline Campus alvast een kijkje nemen en kennismaken met een aantal van onze collega’s.

Reageren:

Als je enthousiast bent geworden over de functie nodigen wij je uit te reageren. Je kunt je motivatiebrief en cv voor 14 juni 2021 mailen aan Anja Emmens, manager HR, via sollicitaties@tmo.nl. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Berndt Wamelink, Financieel Manager via 0343-416480.

Wij varen graag op eigen kracht. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Brochure
Open dag
Proefstuderen