TMOtalks

Wat doet een TMO’er na afgestudeerd te zijn en hoe ziet een dag als student eruit? In TMOtalks hoor je het; van ‘The Fashion Podcast’, tot korte interviews met TMO-studenten. In TMOtalks nemen we je mee langs alle hoogtepunten van de studie Fashion Business.

TMOtalks – Sarah Willebrand, semester 1

7 jaar lang uitkijken naar TMO Fashion Business School móet wel betekenen dat de opleiding op je lijf geschreven is.

Sarah Willebrand, die nu in semester 1 zit, leerde TMO kennen tijdens een studiekeuzebeurs toen ze nog op het VMBO zat. Na haar MBO-opleiding verhuisde ze naar Doorn en startte ze op TMO in september 2021.

Wat vind Sarah tot nu toe het leukste aan de opleiding, wat is haar grootste tip en waar kijkt zij naar uit? Je hoort het in deze editie van TMOtalks.

TMOtalks ‘The Fashion Podcast’ #1 – Amandine Vits over Atelier Amandine

In TMOtalks ‘The Fashion Podcast’ spreekt docent en modeprofessional Frank de Rooy (oud)studenten en brancheprofessionals met een mooi en leerzaam verhaal.

Voor de eerste editie van TMOtalks ‘The Fashion Podcast’ sprak Frank de Rooy met de recent afgestuurde Amandine Vits. Ze liet op TMO haar passie voor ondernemen doorschemeren en startte na de studie een eigen label. Vanuit Vlaanderen is zij het creatieve brein achter Atelier Amandine, waarvoor zij luxe stoffen opkoopt en hier kimono’s van maakt. In TMOtalks ‘The Fashion Podcast’ hoor je wat Amandine’s ideeën achter het merk zijn.

Beluister TMOtalks ‘The Fashion Podcast’ hier:

Brochure
Open dag
Proefstuderen