TMOment met Sam Rine – In Gold We Trust

Sam Rine, e-commerce bij In Gold We Trust

Productie en inkoop, of toch liever e-commerce? Een greep uit de functierichtingen waar TMO je op voorbereidt, maar ook de vraag waar Sam Rine voor stond bij zijn werkgever In Gold We Trust. Zijn antwoord? Allebei!

‘In Gold We Trust is een Nederlands fashionmerk met inmiddels een aardig grote naam in de branche. Ooit zijn wij onder een andere naam begonnen als haute couturemerk, maar hebben jaren geleden de transitie gemaakt naar het midden-hoge segment. En niet alleen in Nederland, want we zijn druk bezig om ook de buitenlandse markt op te gaan.

Van stagiair naar vaste job

Ik begon zo’n twee jaar geleden als stagiair bij het bedrijf en net als veel andere TMO’ers kreeg ik een baan aangeboden. Vanaf dat moment richtte ik mij op operationele zaken als productie, supply chain en inkoop. Mijn taken waren meteen al heel breed, omdat In Gold We Trust een kleine organisatie is. Sinds kort ben ik verantwoordelijk voor de e-commerce van het merk, maar in mijn eigen tijd ben ik nog steeds veel bezig met productie. Als ondernemer help ik namelijk samen met een andere oud-TMO’er startende bedrijven met de productie van kleding.

Doorgroeien naar een nieuwe functie

Omdat ik design en inkoop al redelijk onder de knie had en daar ook mijn eigen bedrijf in heb, koos ik ervoor om mij verder te ontwikkelen op het vlak van e-commerce. Het was dan ook een goede stap om bij In Gold We Trust door te groeien naar een nieuwe functie. Nu leer ik bijvoorbeeld alles over webshops.

Inkoopreis tijdens TMO studie

Wat mijn TMO-tijd betreft, was de productiereis naar Schotland voor mij het absolute hoogtepunt. Die reis liet me inzien hoe leuk ik productie vind en dat ik daar veel energie uit haal. En kijk mij nu: een mooie productiefunctie gehad en nu zelfs een eigen bedrijf!’

Meer TMOment? Lees het succesverhaal van Jessie van ’t Hoff, sales representative bij LOAVIES

Brochure
Open dag
Proefstuderen