Kom bij TMO werken als Medewerker HR (0,5 fte)

 TMO/Detex is op zoek naar een

MEDEWERKER HR (0,5 fte)

Over ons

European Fashion Business School (EFBS) is een opleidingsinstituut dat zich richt op het opleiden van professionals voor de mode- & lifestylebranche en bestaat uit twee zelfstandige onderdelen: TMO Fashion Business School en Detex Opleidingen.
TMO staat voor kleinschalig, persoonlijk en door de overheid erkend particulier hbo-onderwijs voor toekomstige managers in fashion & lifestyle. Detex Opleidingen traint al 90 jaar professionals in de mode-, sport-, schoenen- en jeansbranche.

Wat ga je doen?

Als medewerker HR zorg jij ervoor dat alle administratieve en organisatorische werkzaamheden van de afdeling HR goed worden uitgevoerd en dat de dossiers op orde zijn. Je verwerkt alle mutaties in het personeelsinformatiesysteem en verzorgt de bijbehorende correspondentie. Tevens ben je eerste aanspreekpunt van de afdeling voor vragen van medewerkers over HR-zaken en contactpersoon voor externe organisaties zoals de arbodienst en werving & selectiebureaus. In een organisatie die volop in beweging is, denk en werk jij mee aan het verbeteren van verschillende HR-processen.

Wat krijg je van ons?
Een toffe job binnen een dynamische onderwijsorganisatie waar je proactief en zelfstandig te werk kan gaan. Als je jezelf wil ontwikkelen, denken wij graag met je mee  op welke manier je dit gaat vormgeven.
Verder bieden we:

  • Een salaris tussen de €2.373,- en €3.378,- (fulltime), afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en dienstreizen en een pensioenregeling;
  • 30 vakantiedagen (op basis van een 37,5-urige werkweek);
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd voor de periode van één jaar. De intentie is om het contract bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren om te zetten in een vast dienstverband.

Wie ben je?

Onze nieuwe collega heeft kennis van HR-processen, is een teamspeler, maar kan ook zelfstandig het werk uitvoeren. Verder verwachten we van de nieuwe collega integriteit, collegialiteit en een dienstverlenende houding.

Wij denken dat je het volgende nodig hebt om de functie goed uit te kunnen voeren:

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting HRM;
  • Een aantal jaren werkervaring op een HR-afdeling;
  • Ervaring in het gebruik van personeel informatiesystemen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Zie jij jezelf hier wel werken?

Dan nodigen wij je uit om te reageren en je korte motivatie met cv te mailen naar Anja Emmens, manager HR: sollicitaties@tmo.nl.

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Anja Emmens via telefoonnummer 0640189189 of mailen naar: emmens@tmo.nl

Wij varen graag op eigen kracht. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Brochure
Open dag
Proefstuderen