Yvonne Kanters nieuwe directeur/bestuurder TMO/Detex

Het verheugt de Raad van Toezicht te kunnen berichten dat Yvonne Kanters MA per 1 maart a.s. zal aantreden als  nieuwe bestuurder/directeur van TMO/Detex.

Yvonne Kanters (50) is nu nog directeur van Avans International Business School in Breda. Daarvoor heeft zij vele jaren managementfuncties vervuld in het hoger beroepsonderwijs, onder meer bij Hogeschool Utrecht, Hogeschool Inholland en Breda University of Applied Sciences. Zij heeft hierbij een gedegen ervaring opgedaan in het managen van opleidingsinstituten en het leiden van transities.

TMO Fashion Business School is in 1986 ontstaan uit de behoefte van de fashionbranche om verder te professionaliseren en sneller in te spelen op veranderingen. Nauw verbonden met zusterorganisatie Detex, het instituut dat al sinds 1931 dé praktijkgerichte beroepsopleider voor de fashionbranche is, leidt TMO als particulier instituut ondernemende managers op om een antwoord te geven op de behoefte aan professionele scholing voor het midden- en hoger kader in de fashionbranche.

De Raad is ingenomen met de komst van Yvonne Kanters en ziet uit naar een goede en constructieve samenwerking.

Namens de Raad van Toezicht

Jan Meerman
Voorzitter

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen