TMO’s BACHELOR KRIJGT GEZELSCHAP

Nieuwe opleiding bij TMO: Associate degree Fashion Business Professional

Nieuwe opleiding Associate degree Fashion Business Professional

Vanaf februari 2024 bieden wij naast onze Bachelor of Business Administration in Fashion ook een Associate degree aan. De Associate degree (Ad) Fashion Business Professional duurt 2 jaar en is uniek in Nederland.

Inhoud van de opleiding

De Ad Fashion Business Professional is een praktijkgerichte, tweejarige hbo-route naar een succesvolle start in de fashionindustrie. De studie focust zich op de businesskant van de mode-industrie waarbij onderwerpen als duurzaamheid, digitalisering/data, fashiontrends, management, sales en marketing centraal staan. De studie wordt afgesloten met een stage van een half jaar bij een (internationaal) fashionbedrijf.

Meer informatie over inschrijven, de kosten, het verschil met onze hbo Bachelor en nog veel meer lees je in de FAQ.

Meer informatie over Associate degree Fashion Business Professional

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over de hbo opleiding Associate degree Fashion Business Professional. Laat hieronder je gegevens achter.

  • Om met jou in contact te kunnen komen, hebben we jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig zodat wij jouw vragen per mail en/of telefonisch kunnen beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Associate degree Fashion Business Professional start in februari 2024 onder voorbehoud van accreditatie door de NVAO.

Brochure
Open dag
Proefstuderen