TMO Fashion Business School opnieuw gewaardeerd met predicaat Top-opleiding

In de Keuzegids Hbo 2019 wordt TMO Fashion Business School ook dit jaar weer gewaardeerd met een hoge score. Met een resultaat van 82 van de maximaal 100 punten behoort TMO tot de top van de Nederlandse Hogescholen.

TMO investeert in persoonlijk en betrokken onderwijs, constante kwaliteit en hoge studenttevredenheid. Dat dit loont, bewijst de kwalificatie ‘Top-opleiding 2019’. Een van de belangrijkste succesfactoren van het succes van TMO is de verbinding met de branche waarvoor de hogeschool opleidt en de intensieve samenwerking met het bedrijfsleven.
In de categorie Opleidingen behaalde TMO de vierde plaats, in de categorie Kleinere Hogescholen de derde plaats.

Ieder jaar verschijnt de Keuzegids Hbo om scholieren te helpen bij hun studiekeuze. De Keuzegids Hbo baseert zijn ranglijst onder andere op de resultaten van de Nationale Studenten Enquête (NSE). Landelijk nemen meer dan 300.000 studenten deel aan die enquête. Keuzegids Hbo laat in de rapportage weten dat de écht hoge scores ook dit jaar weer te vinden zijn bij de kleinere (particuliere) hogescholen.

Studie kiezen?
Sta je voor je studiekeuze dan kun je de Keuzegids Hbo raadplegen maar bijvoorbeeld ook een open dag bezoeken waar je je vragen aan docenten en (oud-)studenten kunt stellen, de informatie op www.tmo.nl bekijken en/of een brochure aanvragen.

De Keuzegids Hbo wordt  jaarlijks uitgebracht door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie in Leiden. De ranglijsten in de gids zijn gebaseerd op statistieken over studiesucces, expertoordelen uit de accreditaties van opleidingen en de oordelen van studenten in de jaarlijkse Nationale Studenten Enquête .

*Bron Keuzegids HBO 2019, uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.).

 

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen