INretail Award voor scriptie beste afstudeerstage

Tijdens de diploma-uitreiking van TMO Fashion Business School, is de INretail Award toegekend aan de best beoordeelde TMO afstudeerstage van het afgelopen semester. De prijs werd gewonnen door studente Freeke Verhagen, die haar afstudeerstage liep bij de V&D en haar scriptie schreef over de interne & externe communicatie bij het bedrijf.

“Freeke Verhagen heeft een goed onderbouwd en uitgebreid advies geschreven dat ondanks het treurige faillissement van de V&D ook goed toepasbaar is bij andere bedrijven in de mode branche.” aldus Edwin Belt, Branche Specialist van INretail.

Freeke-Verhage TMO-Inretailprijs-maart-2016

De beoordeling voor deze award is gebaseerd op de stage, waarbij de student gedurende zes maanden werkt bij een organisatie in de modebranche én op het onderzoek dat verricht wordt voor dit stagebedrijf. Studente Freeke Verhagen heeft haar stage volbracht bij de V&D in een voor het bedrijf bijzonder moeilijke tijd. Haar onderzoek heeft zij gedaan naar de interne & externe communicatie.

De INretail Award bestaat uit de deelname aan één van de befaamde inspiratiereizen die door INretail meerdere keren per jaar worden verzorgd. Freeke mag een reis uitzoeken die het beste aansluit bij haar ontwikkelwensen. Freeke maakt onderdeel uit van de groep TMO studenten die afgelopen vrijdag het internationaal erkende diploma ‘Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion’  in ontvangst namen.

Maart 2016

Brochure
Open dag
Proefstuderen