HOGE STUDENTWAARDERING VOOR TMO FASHION BUSINESS SCHOOL IN NATIONALE STUDENTEN ENQUÊTE

TMO Fashion Business School scoort dit jaar in de Nationale Studenten Enquête (NSE) op vrijwel alle aspecten hoger dan het landelijk gemiddelde.  De score (op een schaal van 10) voor algemene tevredenheid van de studenten is een 8,6 en zelfs een ruime 9 op de vraag of de student de school zou aanbevelen. De uitslag van de Nationale Studenten Enquête werd vandaag bekendgemaakt.

TMO-studenten zijn zeer tevreden over hun opleiding. De algemene tevredenheid over de opleiding is een 8,6 en het overgrote deel van de studenten zou de opleiding aanbevelen aan anderen. De inhoud van de opleiding werd beoordeeld met een 8,2 en ook de voorbereiding op de beroepsloopbaan – waar TMO uiteindelijk voor opleidt – scoorde met een 8,2 boven het landelijk gemiddelde.

Directeur Theo Rauch over de resultaten van de studentenenquête. ‘We zijn erg blij met deze waardering. Als kleinschalige hogeschool is het vanzelfsprekend dat je studenttevredenheid en kwaliteit van de opleiding voorop stelt. En uiteraard goede studiefaciliteiten. Als kleine hogeschool kunnen we flexibel inspelen op actuele gebeurtenissen zoals het aanpassen van tentamenroosters tijdens de recente boerenprotesten. Binnen de mogelijkheden die wij hebben, proberen we het onderwijs zo optimaal mogelijk in te richten voor onze studenten. Ik ben blij dat de studenttevredenheid ten opzichte van vorig jaar weer is gestegen, terwijl de cijfers al erg mooi waren. De actieve studentenraad van TMO heeft daar zeker aan bijgedragen. En niet te vergeten onze docenten die gewaardeerd worden met een ruime 8.”

Over de enquête
De Nationale Studenten Enquête (NSE) is het grootschalige landelijk onderzoek waarbij jaarlijks studenten in het hoger onderwijs worden uitgenodigd om hun mening te geven over hun opleiding. Bijna alle NVAO-geaccrediteerde opleidingen aan hogescholen in Nederland doen mee aan dit onderzoek. Objectieve informatie over opleidingen en instellingen draagt bij aan de kwaliteit en transparantie van het hoger onderwijs.

De NSE is een bron voor de Keuzegids hbo, waarin TMO al vier opeenvolgende jaren werd beoordeeld als TOP Opleiding.

Bekijk hier de factsheet met de resultaten van TMO.

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen