Medewerker Marketing & Communicatie m/v (1,0 FTE)  

DOES FASHION BUSINESS SUIT YOU?

Word jij warm van social media, het bedenken van te gekke content en vind je het leuk om toekomstige studenten te enthousiasmeren voor onze opleiding? Ben je daarnaast ook geïnteresseerd in fashion & lifestyle? Check dan deze vacature!

Over ons

European Fashion Business School (EFBS) is een opleidingsinstituut dat zich richt op het opleiden van professionals voor de mode- & lifestyle-branche en bestaat uit twee zelfstandige onderdelen:
TMO Fashion Business School en Detex Opleidingen. TMO staat voor kleinschalig, persoonlijk en door de overheid erkend particulier hbo-onderwijs voor toekomstige managers in fashion & lifestyle. Detex Opleidingen traint al bijna 90 jaar professionals in de mode-, sport-, schoenen- en jeansbranche. Voor onze ambitieuze organisatie zoeken wij een net zo ambitieuze medewerker Marketing & Communicatie.

Wat ga je doen?

in deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de online (marketing)communicatie zoals social media, studentenwerving en –voorlichting en de organisatie van evenementen. Een kleine greep uit je werkzaamheden: je geeft (online) voorlichtingen, organiseert (online) open dagen en meeloopdagen, je bestelt communicatiemiddelen en give-aways, draagt je steentje bij aan onze brochure en checkt of onze website nog up to date is. Daarnaast vertegenwoordig je de afdeling Marketing & Communicatie in diverse organisatie-brede projectgroepen. Naast je werkzaamheden voor TMO ondersteun je Detex Opleidingen in hun (online) marketingcommunicatie zoals het updaten van de website, het bedenken van sterkte content en het bijhouden van de socialmediakanalen.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die met veel plezier een bijdrage levert aan het op de kaart houden van het TMO-merk en het in de markt zetten van de onderwijsproducten van
Detex. Je bent social savvy en hebt commercieel inzicht. Kennis van programma’s als Photoshop is een pré maar geen must, kennis van de Microsoft Office programma’s wel. Je hebt een afgeronde studie op hbo-niveau richting Marketing & Communicatie of vergelijkbaar en enkele jaren werkervaring. Affiniteit met het onderwijs en met mode vinden we belangrijk. Tot slot vind je het geen probleem om zo nu en dan buiten werktijden en in het weekend te werken.

Wat krijg je van ons?

Een toffe job binnen een dynamische en gezellige afdeling waar je proactief en zelfstandig te werk kan gaan. Vanwege corona werk je veel vanuit huis, maar áls we naar kantoor mogen, dan is dat
een feestje. Onze school is namelijk gevestigd op een eigen landgoed. Inclusief eekhoorns en hertjes. Verder bieden we je een jaarcontract aan met uitzicht op verlenging, een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Does fashion business suit you?

Herken jij je in bovenstaand profiel en wil jij ons M&C team komen versterken? Dan nodigen wij je uit om te reageren en een korte motivatiebrief met cv te mailen naar Yvonne Pelgrim (HRfunctionaris): sollicitaties@tmo.nl. Bij vragen over de functie kan je contact opnemen met Arianne Goris (manager Marketing & Communicatie) 0343-416480, goris@tmo.nl.

Wij varen graag op eigen kracht, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Brochure
Open dag
Proefstuderen