TMO Business Battle

De inschrijvingen zijn gesloten

De TMO Business Battle is terug! Dit najaar organiseert TMO de 6e editie van de Business Battle. Deze battle wordt bigger, better & bolder. En daar hebben wij JOU voor nodig! Word jij de nieuwe content creator van TMO Fashion Business School en wil je kans maken op een volledige studiebeurs t.w.v. zo’n €39.000? Schrijf je dan NU in!

Does Fashion Business suit you?

Werken in de fashion-& lifestylebranche is dynamisch, creatief en één en al business. En TMO Fashion Business School is de enige business school die je opleidt voor deze branche. Met een door de overheid erkend hbo-diploma; een Bachelor of Business Administration in Fashion. Vanaf november 2021 kunnen toekomstige studenten een kickstart geven aan hun carrière in de fashionbranche door mee te doen aan de TMO Business Battle. In de Battle strijden deelnemers om een volledige studiebeurs voor TMO Fashion Business School. Heb jij alles in huis om ons te overtuigen waarom JIJ die studiebeurs verdient?

Let op: het is belangrijk dat je actief bent op social media, want jij kan de nieuwe content creator van dé fashion businessopleiding van Nederland worden. Influence er op los!

Hoe gaat de TMO Business Battle in zijn werk?

De TMO Business Battle bestaat uit drie opdrachten en een finale. Tijdens de opdrachten ligt de focus op jou en hoe JIJ TMO gaat vertegenwoordigen op social media. Daarbij vinden we het belangrijk om te zien wie jij bent en wat jouw ambities zijn. Jouw zakelijke talenten zien we in opdracht 3 en tijdens de finale graag terug in de vorm van een creatief fashionconcept.

Belangrijke data
Deadline inschrijving: 17 november 2021
Finale: 29 januari 2021

Start studiejaar februari 2022: Comin’ to Fashion op 21 februari 2022
Start studiejaar september 2022: Comin’ to Fashion op 29 augustus 2022

OP DE TMO BUSINESS BATTLE ZIJN DE ACTIEVOORWAARDEN VAN TOEPASSING. LEES DEZE GOED DOOR.

Brochure
Open dag
Proefstuderen