Jedid-Jah Boekhout: ’toen ik zag wat TMO te bieden had, besloot ik in Doorn te gaan studeren’

‘Waarom TMO? Omdat het voor mij de perfecte combinatie is van fashion en business. Twee jaar geleden kwam ik TMO op Instagram tegen en na wat speurwerk heb ik mijn plannen voor een vervolgstudie omgegooid. Ik wilde namelijk eerst het onderwijs in. Toen ik zag wat TMO te bieden had, besloot ik in Doorn te gaan studeren. Ik ben heel blij met mijn besluit, want ik vind het echt heel leuk op school!

In het eerste semester krijg je best wat theorie, maar die pas je vervolgens toe in de vele projecten die we krijgen. Wat ik erg prettig vind, is de persoonlijke aandacht en structuur. Als je in februari start – in het zogenaamde kleine semester – is die kleinschaligheid nog voelbaarder, omdat er dan maar maximaal 2 klassen starten.

Ondanks corona ben ik op kamers in Driebergen gaan wonen. Ik kom uit Zeeland, dus op en neer reizen was geen optie. Gelukkig krijgen we best veel les op school, zodat ik mijn klasgenoten heb leren kennen wat erg leuk is. Na TMO wil ik graag in een marketingfunctie terecht komen en het allerliefst daarna mijn eigen kledinglijn opzetten. Wat, hoe en waar weet ik allemaal nog niet, ik heb nog alle tijd om daar
achter te komen. De droom en het doel zijn er in ieder geval!’

Brochure
Open dag
Proefstuderen