Internationale Vrouwendag: vrouwelijk ondernemerschap in the picture

Vandaag, 8 maart, is het Internationale Vrouwendag. En daarom zetten we de vrouwelijke ondernemers die wij het afgelopen jaar interviewden nog een keer in het zonnetje.

Hierbij een greep uit de best gelezen verhalen over TMO’s female entrepreneurs.


Tip! Tijdens de open dagen ontmoet je oud-TMO’ers die je vertellen wat je op TMO leert om een succesvol ondernemer te worden. 
Kijk op onze open dag pagina om jezelf aan te melden. 

 

We weten allemaal dat de mode-industrie één van de meest vervuilende is en dat de continue aankoop van nieuwe items daaraan bijdraagt. Daarom leren wij TMO’ers omdenken: hoe kan mode duurzaam zijn? Oud-student Sophie van Straaten (23) bedacht daar wat op en zette een bedrijf op in het verhuren van designertassen: haar grote passie. Lees hier verder. 

 

Al jaren een passie hebben voor lingerie, tijdens TMO een bijbaan en stage in die branche doen en uiteindelijk een eigen webshop lanceren: Nina Schipper deed het met haar kersverse Perlina di Nina. Met haar collectie wil zij iedere vrouw een goed gevoel geven en haar laten stralen. We spraken Nina over haar tijd op TMO, het lanceren van haar eigen webshop en haar doelen. Lees hier verder. 

 


Het gebeurt regelmatig dat TMO’ers na hun afstuderen een eigen onderneming starten. Iets wat minder voorkomt is wanneer studenten zelfs in het begin van de opleiding voor zichzelf beginnen. Iemand die dat wel deed en zelfs afstudeerde in haar eigen bedrijf is Andrea Willekes. We spraken Andrea over haar succesverhaal met Wild and Wonder. Lees hier verder.

 

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen