Aïsha Almeida Monteiro – semester 2

‘Ik heb mode altijd al ontzettend leuk gevonden! Daarnaast ben ik goed met cijfers en vind ik management heel interessant. Ik maakte voor het eerst kennis met TMO op een voorlichtingsbeurs, omdat ik op zoek was naar een vervolgopleiding. Direct zag ik bij TMO de unieke combinatie van mode en management. Kort daarna heb ik mezelf aangemeld voor een proefstudeerdag. Ik vond het helemaal super, alles was zó goed geregeld.

TMO is kleinschalig en de vakken zijn heel divers. Ik kon eigenlijk na die meeloopdag niet wachten om direct aan TMO te beginnen en nog steeds ben ik iedere dag blij met de keuze die ik heb gemaakt. Ik woon ook in Doorn, in een studentenhuis met de naam Valdres. We maken echt alles samen mee en de studentenvereniging is supergezellig!

Welke richting ik na TMO op wil, weet ik nog niet precies, maar ik vind de financiële vakken wel erg leuk! Product developer of inkoper lijken me fantastische beroepen, want de vakken modematerialen en productie spreken me erg aan. Productie vind ik best lastig, maar heel interessant! Ik zie mezelf na mijn afstuderen eerst bij een groot bedrijf werken. Daarna denk ik toch bij een kleiner bedrijf, maar dan wel pas nadat ik weet wat ik echt wil!’

Brochure
Open dag
Proefstuderen