Klein en particulier

TMO Fashion Business School is een kleinschalige, erkende particuliere hogeschool in Doorn. De enige hbo-opleiding die specifiek gericht is op commerciële managementfuncties in de fashionbranche.

Kleinschalig en erkend

Een persoonlijk benadering vinden wij, als kleinschalig particulier opleidingsinstituut zeer belangrijk. Daarin gaan wij veel verder dan de meeste opleiders.  Uiteraard binnen de wettelijke kaders  voor het hbo-onderwijs, de basis van onze wettelijke erkenning. Externe toezichthouders zien er op toe dat wij hieraan voldoen.

Bachelor in fashionbusiness

Internationaal gezien zijn we een University of Applied Sciences, die opleidt tot de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion. TMO is de enige studie in fashion business in Nederland  die opleidt tot deze titel.

Een intensieve studie van 3,5 jaar

De Nederlandstalige fulltime studie bij TMO duurt 3,5 jaar, verdeeld over 7 semesters. Een semester duurt een half jaar. 3,5 jaar is relatief kort in vergelijking met andere bacheloropleidingen. Dit is mogelijk door de doelgerichtheid van de opleiding. Je wordt met de opleiding Fashion Business breed opgeleid. Met ons  vakkenpakket verdiep jij je in de wereld  van mode, management & commercie. Alle vakken hebben een relatie met de fashionbranche.

Carrière in de modebranche

TMO Fashion Business School is gericht op beroepen in de modebranche. Na de opleiding heb je de benodigde kennis om carrière te maken in deze branche. Met dit hbo-diploma kun je aan de slag  als inkoper/inkoopmanager, productmanager, salesmanager retail, formule (concept-)manager retail, salesmanager business to business, (e-)marketing manager en zelfstandig ondernemer in de modebranche.  Een eigen bedrijf binnen je gezinssituatie? Dan ben jij wellicht de opvolger!

Iets voor jou?

TMO Fashion Business School is een particuliere en erkende hbo-opleiding voor commerciële managementfuncties in fashion. We zijn in 1986 ontstaan vanuit de vraag om het ánders te doen in de modebranche en kunnen de branche dan ook blijvend voorzien van ondernemende innovators in fashion business. Toen, nu en morgen.

Let’s meet
Volgende open dag

okt14

Open dag

Wil je ons graag ontmoeten? TMO Fashion Business School organiseert jaarlijks...

Top-opleiding 2017