Klein en particulier

TMO Fashion Business School is een kleinschalige, erkende, particuliere hogeschool in Doorn. De enige hbo-opleiding die specifiek gericht is op commerciële managementfuncties in de fashionbranche.

Kleinschalig en erkend
Een van de belangrijkste kenmerken van TMO is kleinschaligheid. Dit wordt al snel alleen geassocieerd met ‘klein in aantal’; een kwantitatieve benadering. Terwijl kleinschaligheid ook kan worden uitgedrukt in kwalitatieve aspecten van de opleiding. Kleinschaligheid zit ‘m bij TMO niet alleen in de grootte van de studentenpopulatie.

Een persoonlijke benadering vinden wij zeer belangrijk. Daarin gaan wij veel verder dan de meeste opleiders. Uiteraard binnen de kaders van het hbo-onderwijs, de basis van onze wettelijke erkenning. Externe partijen zien erop toe dat wij hieraan voldoen. In de eerste plaats gaat het om kennen en gekend worden; bij TMO ben je geen nummer en niet anoniem. Je bent en blijft voor ons en je medestudenten in beeld. Er is persoonlijke aandacht voor elke student en persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. Student en talentontwikkeling staan daarbij altijd centraal. Er zijn speciale voorzieningen voor extra begeleiding en support wanneer de persoonlijke situatie van jou als student of individu dat vraagt (tutoren, coaching, studieadviseur, faalangst reductie training, hulp bij dyslexie).

Bachelor in fashion business
Internationaal gezien zijn we een University of Applied Sciences, die opleidt tot de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion. TMO is de enige in fashion business in Nederland die opleidt tot deze titel.

Een intensieve studie van 3,5 jaar
De Nederlandstalige fulltime studie bij TMO duurt 3,5 jaar, verdeeld over 7 semesters. Een semester duurt een half jaar. 3,5 jaar is relatief kort in vergelijking met andere bacheloropleidingen. Dit is mogelijk door de doelgerichtheid van de opleiding. Je wordt bij TMO breed opgeleid. Met ons vakkenpakket verdiep jij je in de wereld van mode, management & commercie. Alle vakken hebben een relatie met de fashionbranche.

Carrière in de modebranche
TMO Fashion Business School is gericht op beroepen in de modebranche. Na de opleiding heb je de benodigde kennis om carrière te maken in deze branche. Met dit hbo-diploma kun je aan de slag  als inkoper/inkoopmanager, productmanager, salesmanager retail, formule (concept-)manager retail, salesmanager business to business, (e-)marketing manager en zelfstandig ondernemer in de modebranche.  Een eigen bedrijf binnen je gezinssituatie? Dan ben jij wellicht de opvolger!

Iets voor jou?
TMO Fashion Business School is een particuliere en erkende hbo-opleiding voor commerciële managementfuncties in fashion. We zijn in 1986 ontstaan vanuit de vraag om het ánders te doen in de modebranche en kunnen de branche dan ook blijvend voorzien van ondernemende innovators in fashion business. Toen, nu en morgen.

Let’s meet
Volgende open dag

okt12

Open dag

Wil je ons graag ontmoeten? TMO Fashion Business School organiseert jaarlijks...