Proefstudeerdagen

Kom een dagje proefstuderen op TMO

Wij nodigen je uit om een dagje op TMO te komen proefstuderen. Tijdens de proefstudeerdag krijg je een indruk van de verschillende vakken die op TMO gegeven worden en daarnaast krijgt je de gelegenheid om je vragen te stellen aan onze docenten en studenten. Op deze manier kan je zelf ervaren hoe het is om voor één dag TMO-student te zijn.

De proefstudeerdag duurt van 09:00 uur tot ongeveer 15:00 uur.

Let op: op dit moment zijn er geen proefstudeerdagen. Wil je toch graag lesmateriaal inzien én nog een kijkje nemen op TMO? Boek dan een persoonlijk gesprek. Tijdens een persoonlijk gesprek kan je al je vragen stellen aan één van onze voorlichters en daarnaast krijg je de mogelijkheid om lesmateriaal in te zien.

Boek hem hier: Stel je vragen in een persoonlijk gesprek – TMO

Aanmelding proefstudeerdag

  • Als je wilt komen proefstuderen op TMO Fashion Business School, heeft TMO jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer nodig zodat we je informatie kunnen toesturen zoals het programma, follow-up en bevestiging in verband met aanwezigheidsregistratie en inzet van faciliteiten en docenten. Gegevens worden maximaal 2,5 jaar bewaard in onze database voor marketingdoeleinden. TMO hanteert een voorrangsregeling als je een open dag hebt bezocht en je in je eindexamenjaar zit.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

21 november 2024

09:00 - 15:00 uur

Organisator
TMO Fashion Business School
T: 0343 41 64 80
E: voorlichting@tmo.nl

Brochure
Open dag
Proefstuderen