Facilitair Medewerker / Conciërge (0,6 fte)

TMO is op zoek naar een

Facilitair Medewerker / Conciërge (0,6 fte)

Over ons
European Fashion Business School (EFBS) is een opleidingsinstituut dat zich richt op het opleiden van professionals voor de mode- & lifestyle-branche en bestaat uit twee zelfstandige onderdelen: TMO Fashion Business School en Detex Opleidingen.

Detex Opleidingen traint al 90 jaar professionals in de mode-, sport-, schoenen- en jeansbranche. TMO staat voor kleinschalig, persoonlijk en door de overheid erkend particulier hbo-onderwijs voor toekomstige managers in fashion & lifestyle. Onze hogeschool is pas voor de 7e keer op rij door de HBO-Keuzegids uitgeroepen tot ‘TOP-opleiding’. Daar zijn we supertrots op!

Wat ga je doen?
Als facilitair medewerker / conciërge ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het onderhouden van onze campus, midden op de Utrechtse Heuvelrug omringd door een prachtig bos in Doorn. Daarnaast zorg je samen dagelijks voor een juiste opstelling van de leslokalen.

Aan het eind van de dag zorg je ervoor dat iedereen de gebouwen heeft verlaten en sluit je de campus af. Verder zorg je ervoor dat de pantry’s in de gebouwen opgeruimd en schoon zijn en beheer je de voorraad koffie en thee.

Wie ben je?

Onze nieuwe collega is een servicegerichte, klantvriendelijke en gestructureerd persoon. Daarnaast ben je integer, collegiaal en resultaatgericht. Je vindt het niet erg om af en toe zwaar te moeten tillen en kunt zowel samenwerken in teamverband als zelfstandig. Je bent ook flexibel in de werktijden en vindt het niet erg om tot 18.30 uur te werken.

Wij denken dat je het volgende nodig hebt om van de functie een succes te maken:

  • Je beschikt over een mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring, bijvoorbeeld als facilitair medewerker of conciërge;
  • Je woont in de nabije omgeving van Doorn;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur een rijbewijs T (trekker);
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • je bent enthousiast en je weet van aanpakken.

Wat krijg je van ons?
Een toffe job binnen een dynamische onderwijsorganisatie op een mooi landgoed. Als je jezelf wil ontwikkelen, denken wij graag met je mee  op welke manier je dit gaat vormgeven.

Verder bieden we:

  • een salaris tussen de €1.888,- en €2.666,- (op fulltime basis), afhankelijk van kennis en ervaring;
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 4% en een pensioenregeling;
  • 30 vakantiedagen (op basis van een 37,5-urige werkweek).

Zie jij jezelf hier wel werken?

Dan nodigen wij je uit om te reageren en je korte motivatie met cv te mailen naar Anja Emmens, manager HR: sollicitaties@tmo.nl.

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Berndt Wamelink, manager Financiën & Facilitair via telefoonnummer 0343-416480.

Wij varen graag op eigen kracht. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Brochure
Open dag
Proefstuderen