Open dag

Maak kennis met TMO op een open dag in Doorn

TMO Fashion Business School organiseert jaarlijks een aantal open dagen. Hier maak je kennis met studenten, docenten en oud-studenten. Je krijgt een rondleiding en presentatie over verschillende vakgebieden, proeft de sfeer en kunt al je vragen stellen. Je haalt het meeste uit een open dag als je goed bent voorbereid.

Programma

09.45 – 10.15: Ontvangst.
10.15 – 10.45: Plenaire presentatie.
10.55 – 12.55: Rondleiding met verschillende presentaties.
13.00 – 13.45: Gelegenheid tot het stellen van vragen tijdens een kleine lunch.
De open dag van TMO Fashion Business School heeft een vast programma. Meld je daarom aan via het onderstaande formulier.

Aanmelding open dag

  • Indien jij jezelf aanmeldt voor de open dag hebben we jouw naam en e-mailadres nodig zodat we je informatie, het programma van de open dag en follow-up kunnen toesturen Ontbreken er gegevens dan heeft TMO jouw telefoonnummer nodig om deze op te vragen. TMO vraagt jouw vooropleiding om inzicht te krijgen in de voor jou relevante startdatum. Deze gegevens gebruikt TMO voor een persoonlijk enquête formulier op de open dag. Jouw gegevens worden maximaal 2,5 jaar in de database van TMO bewaard voor marketingdoeleinden en marktonderzoek. Indien je aangeeft een nieuwsbrief te willen ontvangen, bewaart TMO jouw e-mailadres.
Per 25 mei 2018 is er nieuwe privacywetgeving van kracht, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Deze Europese wet moet de rechten van burgers ten aanzien van privacy nog beter beschermen. Ook TMO Fashion Business School moet voldoen aan deze wetgeving. Dit betekent dat TMO Fashion Business School jou nog beter zal informeren over de persoonsgegevens die wij verzamelen en waarom zij dit doet. Iedere student heeft het recht om deze gegevens in te zien, op te vragen en zo nodig te wijzigen. Hiertoe is binnen TMO Fashion Business School een privacybeleid opgesteld. Je kunt hier bijvoorbeeld lezen hoe je gebruik kunt maken van je rechten. Ook wordt aandacht besteed aan onder andere de volgende punten:
Mocht je nog vragen hebben over het privacybeleid van TMO Fashion Business School en Detex, dan kun je een mail sturen naar privacy@tmo.nl.

Let’s meet
Volgende open dag

okt12

Open dag

Wil je ons graag ontmoeten? TMO Fashion Business School organiseert jaarlijks...