Uitnodiging online TrendExpo: “Free of Expectations”

‘Free of expectations’

Op woensdag 7 oktober 2020 zal na zes weken hard werken door de studenten uit het vierde semester van TMO de online TrendExpo gelanceerd worden. Voor dit project hebben de studenten nieuwe consumententrends onderzocht in de huidige maatschappij en hierbij passende en ook vernieuwende toekomstscenario’s geschetst.

Wegens de huidige COVID-19 maatregelen zal de TrendExpo niet fysiek plaatsvinden, maar zal deze online te bezoeken zijn via de website www.trendexpo2020.com. De website geeft een virtuele en visuele rondleiding door alle nieuw ondervonden invalshoeken en opkomende trends.

Het thema ‘Free of expectations’ is gekozen omdat er de afgelopen 6 maanden veel in de wereld is gebeurd. Grotendeels was dit onverwachts en veel verwachtingen zijn niet uitgekomen. Dit thema draait dan ook om het loskomen van de verwachtingen. Een mens heeft bij eigenlijk alles verwachtingen en wanneer deze niet uitkomen, brengt dit negatieve emoties met zich mee. Maar verwachtingen zijn gelukkig niet fundamenteel voor het leven van de mens. Zolang een mens een doel heeft, heeft hij genoeg houvast om te leven. Het thema draait er dus om dat mensen hun eigen leven kunnen verlichten door algemene verwachtingen los te laten en vrijer in het leven te staan.

We nodigen je uit om woensdag 7 oktober 2020 om 12:00 een bezoek te brengen aan de website: www.trendexpo2020.com

Hopelijk zien we u terug op de website!

Team TrendExpo najaar 2020

ONZE TRENDEXPO WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

 

 

                                       

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen