TMOtalks over hoe studenten hun kostbare designerkleding financieren

TMOtalks over hoe studenten hun designerkleding financieren

“Hoe kopen studenten dure designerkleding tijdens hun studie? Ik vroeg me dit altijd af. Vroeger was ik zelf een echte fashion-junkie en kocht ik veel dure merken. Maar toen besefte ik hoeveel geld dit kostte, dus vroeg ik me af: “Hoe doen ze dat met een studentenbudget?”

In deze podcast ontrafelen we de psyche van jonge modefanaten. Ontdek wat hen drijft en hoe ze hun kostbare designerkleding financieren. Laat je meevoeren in een mix van stijl en psychologie. Want mode gaat natuurlijk verder dan kleding, prijskaartjes en labels; het is een uiting van identiteit en zelfexpressie. Vandaag duiken we dieper in de motivaties van jongeren om modieus te zijn, zelfs als dit betekent dat ze veel geld moeten uitgeven aan designerkleding, of soms ondanks onbegrip uit hun omgeving.

Maak kennis met Franks gasten: Zino Boeren en Merijn van Ham, beiden studenten aan de TMO Fashion Business School, gaan met mij in gesprek en verkennen de diepere redenen achter deze fashion keuzes. We bespreken ook de strategieën om deze luxe ‘behoeften’ te bekostigen. Welkom bij TMOtalks the Fashion Business Podcast, je beluistert de nieuwste aflevering via onderstaande link. 

Meer TMOtalks? Hoe word jij de baas over jouw eigen “modegedrag”.

Brochure
Open dag
Proefstuderen