TMO staakt fysieke lessen m.i.v. 16 maart

Tot 1 april vindt er geen fysiek onderwijs meer plaats op locaties van hogescholen en universiteiten. Dit geldt voor zowel onderwijsactiviteiten als tentamens. Wel blijven de gebouwen voor zover mogelijk open voor andere werk-gerelateerde activiteiten. Per instelling moet beoordeeld worden of en hoe onderwijs op afstand aangeboden kan worden. Dat laat de Vereniging Hogescholen weten na overleg met de ministers van Onderwijs. Maurice Limmen, voorzitter Vereniging Hogescholen: “Wij ondersteunen deze maatregel vanuit het Ministerie van Onderwijs. De bestrijding van het coronavirus is nu maatschappelijk gezien de eerste prioriteit."
TMO heeft vandaag besloten deze lijn te volgen. Dit betekent dat met ingang van maandag 16 maart a.s. geen fysieke lessen meer op TMO zullen worden gegeven. Ondanks dat ons onderwijs kleinschalig is ingericht en er geen sprake is van grote hoorcolleges, willen wij geen enkel risico lopen. Wel zullen we direct vanaf maandag zoveel mogelijk onderwijs online gaan aanbieden.
De school blijft geopend voor onderwijsondersteunend personeel dat met wisselende tijden in shifts zal werken. Het streven is zoveel mogelijk vanuit huis te werken.
De volgende evenementen en activiteiten zijn afgelast:
- open dag 14 maart
- diploma-uitreiking 20 maart
- proefstudeerdag 26 maart
Over de activiteiten in april nemen wij t.z.t. een besluit.

Op ons intranet Efso is een speciale pagina ingericht voor onze studenten en medewerkers met alle relevante informatie en bronnen omtrent het coronavirus.

 

Arianne Goris
manager Communicatie
goris@tmo.nl of 0634568274.
Brochure
Open dag
Proefstuderen