TMO Fashion Business School jubileert met 5 jaar TOP-opleiding

In de Keuzegids Hbo 2020 is TMO Fashion Business School voor de vijfde keer op rij gewaardeerd met het predicaat TOP-opleiding. Met een resultaat van 84 van de 100 te behalen punten behoort TMO tot de top van de Nederlandse Hogescholen.
De Keuzegids meldt: “Het studiesucces is hoog en de studenten zijn heel tevreden. TMO kan rekenen op een complimentje van de experts.”

Vorige week werden de resultaten van de Nederlandse Studenten Enquête gepubliceerd. Ook hier scoorde TMO hoge rapportcijfers. De algemene tevredenheid over de opleiding is een 8,6 en het overgrote deel van de studenten zou de opleiding aanbevelen aan anderen. De inhoud van de opleiding werd beoordeeld met een 8,2 en ook de voorbereiding op de beroepsloopbaan scoorde met een 8,2 boven het landelijk gemiddelde.

TMO investeert in persoonlijk en up-to-date beroepsonderwijs, constante kwaliteit en hoge studenttevredenheid. Dat dit loont, bewijst de kwalificatie ‘TOP-opleiding 2020’.
Eén van de belangrijkste succesfactoren van TMO is de verbinding met de branche waarvoor de hogeschool opleidt en de intensieve samenwerking met het bedrijfsleven. Het is de vijfde keer op rij dat TMO wordt verkozen tot TOP-opleiding.

Ieder jaar verschijnt de Keuzegids Hbo om scholieren te helpen bij hun studiekeuze. De Keuzegids Hbo baseert zijn ranglijst onder andere op de resultaten van de Nationale Studenten Enquête (NSE).

De Keuzegids HBO wordt jaarlijks uitgebracht door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie in Leiden. De ranglijsten in de gids zijn gebaseerd op statistieken over studiesucces, expertoordelen uit de accreditaties van opleidingen en de oordelen van studenten in de jaarlijkse Nationale Studenten Enquête .

Brochure
Open dag
Proefstuderen