Schrijf je nu in voor de Associate degree Fashion Business Professional

TMO Associate degree Fashion Business Professional

Goed nieuws! Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor onze nieuwe (2-jarige hbo) Associate degree Fashion Business Professional. 

Ready for take off! Na de officiële accreditatie hebben wij nu ook de registratie in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs ontvangen. Dat betekent dat studiekiezers zich vanaf nu kunnen inschrijven voor onze nieuwe opleiding Associate degree Fashion Business Professional die in februari 2024 van start gaat. Bovendien geeft deze registratie en erkenning studenten recht op DUO studiefinanciering. Binnen deze opleiding aan TMO Fashion Business School is aandacht voor o.a. duurzaamheid, marketing en digitalisering, maar uiteraard ook fashiontrends, sales en management komen aan bod.

De opleiding begint eind februari, je hebt nu de mogelijkheid om je in te schrijven voor zowel de start in februari als voor de start in september 2024. Voor de start in februari hebben we een beperkt aantal plaatsen. Wil jij ook starten in februari aan de opleiding Associate degree Fashion Business Professional, schrijf je dan snel in!

Lees meer: tmo.nl/news/tmo-introduceert-associate-degree-voor-de-modebranche/

Brochure
Open dag
Proefstuderen