INretail Award voor beste stageportfolio

Tijdens de uitreiking van het BBA in Fashion diploma van TMO Fashion Business School op 2 oktober in Theater Figi zijn twee INretail Awards toegekend aan de best beoordeelde TMO stageportfolio’s. De gelauwerde studenten zijn Amandine Vits en Robbert Leusink. Amandine studeerde af in haar eigen startup ONDRBOKS, Robbert liep zijn afstudeerstage bij L’Atelier Tailoring.  Door het samenvoegen van twee diplomeringen werden er dit keer niet één maar twee INretail Awards uitgereikt door de gelijknamige brancheorganisatie.

De Vlaamse Amandine Vits is de eerste student die met een eigen startup de INretail Award wint. Zij scoorde op competenties zoals samenwerken, commercieel inzicht en zakelijke communicatie hoog. Met een gemiddeld cijfer van 8,5 scoorde haar stageportfolio het hoogst. Het bijzondere aan Amandine’s afstudeerstage is dat zij deze uitvoerde binnen haar eigen startup. Dit is een mogelijkheid die TMO biedt aan ondernemende studenten binnen de zogenaamde Ondernemerschapleerlijn. ONDRBOKS is een herenondergoedconcept. Nog voordat Amandine afstudeerde, startte zij het bedrijf waarmee zij nu fulltime bezig is; Atelier Amandine. Atelier Amandine is een high-end fashionmerk dat o.a. kimonojassen maakt uit reststoffen van Belgische couturehuizen als Dries van Noten en Natan.

Robbert Leusink liep stage bij L’Atelier Tailoring in Amsterdam waar hij onderzoek deed naar de inrichting van online marketing en PR voor de nieuwe confectielijn NYFT van L’Atelier Tailoring. Zijn adviesrapport voor de opdrachtgever en zijn stagewerkzaamheden werden bovengemiddeld beoordeeld. Met een 8,1 sleepte ook hij een award in de wacht.

Sebastian Galjaard, brancheadviseur Mode bij INretail reikte de awards uit tijdens de feestelijke diploma-uitreiking van TMO op 2 oktober in Theater Figi.

De winnaars ontvangen niet alleen de fysieke award, maar mogen ook deelnemen aan één van de inspiratiereizen die door INretail meerdere keren per jaar worden verzorgd.

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen