HolisMen wint Meester Koetsier Entrepreneur Award 2020

De bedenkers van het businessconcept Holismen hebben de Meester Koetsier Entrepreneur Award in de wacht gesleept. De jury onder leiding van voormalig Bijenkorf CEO Jan Berger heeft het vertrouwen dat HolisMen zichzelf kan ontwikkelen tot een vernieuwende business community. Met de prijs waaraan een geldbedrag van 10.000,- euro is verbonden, kunnen de studenten hun concept verder uitwerken in het laatste semester van de opleiding en hun eigen bedrijf oprichten waarin zijn vervolgens hun eindstage volbrengen.

Het concept van HolisMen werd in juni 2019 door de vakjury van het Business Plan project van TMO gezien als een van de meest kansrijke concepten. Afgelopen half jaar zijn Ella Djuric, Iris Horsmeier, Robbert Leusink & Pieter Smetsers aan de slag gegaan met het verder uitwerken van hun businessconcept.

HolisMen is een start-up die diners, lezingen en inspiratie aanbiedt aan de door hen gecreëerde community. Deze community richt zich op succesvolle, spirituele mannen (en vrouwen) vanaf 25 jaar, die geïnteresseerd zijn in mode, food, muziek en lectures. HolisMen is een samenvoeging van Holisme en Men. HolisMen wil mannen (en vrouwen) aanspreken die ondernemend zijn van geest en in vrijheid leven. Hun missie is dan ook een harmonieuze balans tussen mens, natuur, technologie en economie. De jonge ondernemers van HolisMen willen met hun events een ontmoetingsmoment voor holistisch aangelegde mannen organiseren.

Het eerste evenement van HolisMen heeft 15 december ll. plaatsgevonden. Dit evenement stond in het teken van Ubuntu; een humanistische levensovertuiging uit sub-Saharisch Afrika. HolisMen bood een avondvullend programma met onder meer mode, eten en de economie van sub-Saharisch Afrika, een heel kansrijk werelddeel waar succes ontstaat uit het samen dingen doen.

Op vrijdag 10 januari stonden de 4 studenten op het podium om hun businessconcept HolisMen aan de vakjury te presenteren in de strijd om de Meester Koetsier Entrepreneur Award.  De jury bestaande uit Jan Berger (Voorzitter Meester Koetsier Foundation), Patric Hanselman (Algemeen directeur MODINT), Charles Kalhorn (Commercieel Directeur FashionUnited), Anne de Jongh (Founder & CEO Cafedeco) en Niccy Kol (Directeur Rebootyourcomany.nl) besloot unaniem om HolisMen de mogelijkheid te bieden hun concept verder uit te werken en met de gegeven feedback aan de slag te gaan.

“We zijn ontzettend blij dat de Meester Koetsier in Holismen gelooft waardoor wij nieuwe stappen kunnen zetten” vertelt HolisMen enthousiast. Binnenkort volgt een uitgebreid interview met de 4 jonge entrepreneurs op de website van TMO.

Brochure
Open dag
Proefstuderen