Vacatures in de modebranche

Ben je oud-student en op zoek naar een vacature in de modebranche?

TMO Fashion Business School werkt nauw samen met bedrijven uit de branche. Als oud-student profiteer je nog steeds van deze samenwerking. Bedrijven weten ons te vinden op het moment dat zij goede en gemotiveerde medewerkers zoeken. TMO’ers zijn gewild in de branche en hebben vaak een streepje voor bij deze bedrijven.

Speeddates

TMO organiseert in samenwerking met het bedrijfsleven zogenaamde speeddates. Dit zijn kennismakingssessies met een mogelijk toekomstig werkgever. Een bedrijf dat deelneemt aan een speeddate, biedt een vacature aan die exclusief voor oud-studenten is. Alle kandidaten die reageren op een speeddate functie worden uitgenodigd voor een gesprek en krijgen de kans zich te presenteren.

Modebranche

TMO is in 1986 opgericht door ondernemers uit de modebranche met de opdracht om een nieuw type manager op te leiden voor de fashion business. Ondernemende en innovatieve managers met gevoel voor de fashion business. Je komt TMO’ers dan ook overal tegen; bij merken, fabrikanten of in de retail. In binnen- én buitenland. Stuk voor stuk innovatieve, (toekomstig) ondernemende managers die het verschil kunnen maken in de fashion business. Elk jaar weer behalen circa 150 studenten hun internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion. Contactpersoon: de heer J. Schefczyk, manager externe betrekkingen: schefczyk@tmo.nl of bel: 0343 41 64 80.

Hieronder vind je de meest actuele en relevante vacatures die bij TMO worden aangeboden.

Trainees gezocht!Sales representative-

Assistant Buyer
Buying Assistant
Online Marketeer
Accountmanager – backoffice
Productmanager
Store Manager
Social Media Marketeer
Shop Manager Utrecht
Shop Manager Maastricht
Shop Manager Roermond
Shop Manager Rosada
    Internationale functies
h&m
Oger
primark
Let’s meet
Volgende open dag

nov17

Open dag

Wil je ons graag ontmoeten? TMO Fashion Business School organiseert jaarlijks...