Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Proefstuderen

Je kunt een dagje komen ‘studeren’.

Je volgt dan enkele proeflessen, doet een klein project en kunt met studenten praten over hoe zij het op TMO vinden. Je krijgt een indruk van de manier waarop we lesgeven. De proefstudeerdag is van ongeveer 9.00 uur tot 15.00 uur.

Je kunt je alleen aanmelden voor de proefstudeerdag als je in het eindexamenjaar van mbo-4, havo of vwo zit en een open dag hebt bezocht.

Aanmelding proefstudeerdag

  • Als je wilt komen proefstuderen op TMO Fashion Business School, heeft TMO jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer nodig zodat we je informatie kunnen toesturen zoals het programma, follow-up en bevestiging in verband met aanwezigheidsregistratie en inzet van faciliteiten en docenten. Gegevens worden maximaal 2,5 jaar bewaard in onze database voor marketingdoeleinden. TMO hanteert een voorrangsregeling als je een open dag hebben bezocht en je in je eindexamenjaar zit.

Per 25 mei 2018 is er nieuwe privacywetgeving van kracht, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Deze Europese wet moet de rechten van burgers ten aanzien van privacy nog beter beschermen. Ook TMO Fashion Business School moet voldoen aan deze wetgeving. Dit betekent dat TMO Fashion Business School u nog beter zal informeren over de persoonsgegevens die wij verzamelen en waarom zij dit doet. Iedere student heeft  het recht om deze gegevens in te zien, op te vragen en zo nodig te wijzigen. Hiertoe is binnen TMO Fashion Business School een privacybeleid opgesteld. U kunt hier bijvoorbeeld lezen hoe u gebruik kunt maken van uw rechten. Ook wordt aandacht besteed aan onder andere de volgende punten:
  • Afspraken leveranciers: met leveranciers en andere partijen die persoonsgegevens van ons ontvangen maken we goede afspraken die in lijn zijn met de nieuwe wet.
  • Toestemming gebruik beeldmateriaal: voor het gebruik van foto- en videomateriaal binnen de school, vragen we uw toestemming. U kunt deze toestemming altijd weer intrekken, neem hiervoor contact met ons op via voorlichting@tmo.nl.
  • TMO Fashion Business School kan het e-mailadres van prospects gebruiken voor custom audience targeting via Facebook advertising. Deze groep kan vervolgens worden gekoppeld aan een specifieke campagne. Alleen deze Facebook-gebruikers krijgen de campagne te zien. Indien jij geen deel wilt uitmaken van een custom audience advertising tool, kun je dit op ieder moment aangeven via het volgende e-mailadres: voorlichting@tmo.nl.
Mocht u nog vragen hebben over het privacybeleid van TMO Fashion Business School en Detex, dan kunt u een mail sturen naar privacy@tmo.nl.

Gegevens

Datum:
november 21
Tijd:
09:00 - 15:00
Evenement Tags: