‘Koffie en thee zijn ook trendgevoelig’

Vivian Driesen – Jacobs Douwe Egberts Professional

Hoewel ik een enorme fashionaddict ben, werk ik bij een niet-fashion bedrijf. Na mijn afstuderen kwam ik een super leuke functie tegen die aan al mijn wensen voldeed. Het was echter geen modebedrijf. Ik werk inmiddels alweer een tijdje met heel veel plezier bij Jacobs Douwe Egberts Professional in Utrecht.

Hoewel ik dus niet binnen de fashion werk, kan ik nog steeds alle kennis die ik op TMO heb opgedaan toepassen binnen mijn functie. Zowel de marketing- als de trendvakken komen goed van pas. Koffie en thee zijn namelijk erg trendgevoelige producten. Natuurlijk is TMO fashion-georiënteerd maar de businesskant is zeker zo belangrijk en legt de basis voor heel veel commerciële managementfuncties. Ook buiten de mode! Je zit dus echt niet vast aan die sector hoewel fashion altijd mijn allergrootste hobby zal blijven. Ik weet niet wat de toekomst gaat brengen maar voor nu zit ik echt mega op mijn plek en had ik mij geen betere baan kunnen wensen. Want zeg nou zelf; iedereen wordt toch gelukkig van een goede kop koffie of thee?

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen