TMOment the collection #5

TMOment the collection#5

De Kerst & jaarwisseling komen steeds dichterbij. Ter ere van het afsluiten van 2023, voegden wij de best gelezen TMOmenten van dit afgelopen half jaar samen in één TMOment ‘The Collection’. In de vijfde editie: populaire en spraakmakende verhalen van TMO’ers die in 2023 héél veel gelezen werden door jullie.

TMOment: Fashion stage in New York

TMOment | New York, New York, New York

Met stip op één het best gelezen interview van het afgelopen jaar: Het TMOment waarin drie TMO-vriendinnen vertellen over hun stage-avonturen in, jawel, NEW YORK!

Vivian Bots - PR specialist bij Studio Anneloes

TMOment met Vivian Bots bij Studio Anneloes

Na TMO een master Fashion Science in Rome, vervolgens gaan werken in de vastgoedsector en nu tóch weer terug in de fashion. Heb je het TMOment van Vivian nog niet gelezen? Laat je inspireren door haar verhaal!

TMOment met Yanissa en Noëlle | NO-YA the Brand

Dikke vriendinnen zijn het: Yanissa en Noëlle. Ze leerden elkaar kennen op TMO en zijn vanaf ‘dag twee’ onafscheidelijk. Nadat ze beiden na TMO onafhankelijk van elkaar diverse ervaringen opdeden, zijn ze samen aan hun droom begonnen: een eigen fashion brand. Je leest het TMOment van deze meiden hier!

Hebben deze bovenstaande verhalen jou net zo geïnspireerd als ons? Dan zit jij op TMO Fashion Business School écht op de juiste plek. Download de brochure of kom langs voor een persoonlijk gesprek. Tot snel!

Brochure
Open dag
Proefstuderen