Siebe Bruinsma – semester 6

‘Naast mijn studie werk ik bij Only for Men, waar ik ook een stage aangeboden heb gekregen. Ik ga voor één van de labels – het luxe label – de social media en marketing doen.

Super leuk, maar ik kijk ook nog even verder. Een productiestage of meer leren over category management lijkt me namelijk ook zeer interessant, want ik zou graag meer leren over voorraadbeheer en logistiek.

Een stage bij een middelgroot bedrijf spreekt me aan, want ik wil namelijk niet het gevoel hebben dat ik een nummer ben. Zelf keuzes maken en werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling is voor mij belangrijk.

Het is een bewuste keuze dat ik niet in Doorn woon, want ik woon dicht bij school. Ik ga wel naar alle feestjes en ben lid van de studentenvereniging. Je hoeft dus niet per se in Doorn te wonen. Na mijn studie wil ik graag in Amsterdam wonen, maar dat hangt uiteraard af van mijn toekomstige baan.

Het allerleukste aan TMO vind ik tot nu toe de productiereis. Dit was onwijs leerzaam, want alles wat je op TMO hebt geleerd tijdens de lessen productie en inkoop komt hier tot leven. Het was echt een eyeopener om te zien hoe het productieproces er in real life aan toegaat. Zoals je het op TMO leert, zo gaat het ook echt. Wat een hoogtepunt!’

Brochure
Open dag
Proefstuderen