Lijkt het je leuk om mee te werken aan het onderwijs van TMO?

Beste alumnus,

Lijkt het je leuk om mee te werken aan het onderwijs van TMO, lees dan snel verder.

TMO is zich aan het voorbereiden op de aankomende accreditatie. Bij een accreditatie checkt een panel met deskundigen of een opleiding voldoet aan de kwaliteitseisen die de overheid heeft vastgesteld. In het licht van deze accreditatie zijn wij bezig om onze zeven beroepsvarianten te actualiseren, zodat ze overeenkomen met de behoeftes van het werkveld.

Het actualiseren van de zeven beroepsvarianten doen we samen met de CPE (Commissie Profiel Evaluatie), die bestaat uit een vaste groep alumni die werkzaam zijn in verschillende beroepsvarianten. We hebben vier sessies gepland staan en in elke sessie komen één of meerdere beroepsvarianten aan bod.

We zijn nog op zoek naar alumni die afgestudeerd zijn in het jaar 2018 of eerder (zodat je al even werkzaam bent in de fashionbranche) die kunnen aansluiten bij de sessies. Lijkt het je leuk om input te leveren voor de invulling van een bepaalde beroepsvariant waarin je werkzaam bent of bent geweest én kun je op de specifieke datum? Stuur dan voor vrijdag 4 juni 12:00 uur een mailtje naar b.gerritsma@tmo.nl met je naam, functie en voor welke sessie je jezelf wilt aanmelden.

Indeling sessies:

Sessie 1: Zelfstandig ondernemer – woensdag 16 juni

Sessie 2: (E)-marketingmanager – woensdag 30 juni

Sessie 3: Productmanager en inkoopmanager (categorymanager) – dinsdag 22 juni

Sessie 4: Salesmanager b-to-b, salesmanager retail en retail(concept)manager – maandag 21 juni

De vier sessies zijn allemaal van 17:00 – 19:30 uur op TMO. Gezien het tijdstip, zorgen we voor eten.

Als fysiek vanwege de situatie rondom corona niet kan, houden we de sessies online. Wanneer je corona-gerelateerde klachten hebt, kun je ook online deelnemen in plaats van fysiek.

Zien we je snel op TMO?

Brochure
Open dag
Proefstuderen